Повезане вести
Османи поручује Вулину: Немогуће је променити историјске чињенице
Слободна Европа 11.12.2021
Председница Косова Вјоса Османи је изјавила да негирање ратних злочина и рехабилитација ратних злочинаца представља поновни злочин. Она је тако реаговала на изјаву министра унутрашњих послова Србије Александра Вулина од 10… »
Вјоса Османи осудила Вулинове изјаве о масакру у Рачку
Данас 11.12.2021
Председница Косова Вјоса Османи придружила се данас осудама изјаве министра полиције Александра Вулина, који је јуче рекао да је „масакр у Рачку измишљотина и лаж“, преноси Косово онлајн, позивајући се на писање приштинских… »
Министар полиције Србије о критикама из ЕУ и САД због Рачка: Велики се љуте
Слободна Европа 11.12.2021
Министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин одговорио је 11. децембра на критике Европске уније(ЕУ) и Сједињених Америчких Држава(САД) због његове изјаве о масакру у селу Рачак на Косову и поручио да "ништа не може да… »
Вулин: Осуда ЕУ и САД доказ да ме не желе у Влади Србије
Радио сто плус 11.12.2021
„Када премијер Косова Аљбин Курти објави стварање Велике Албаније, ЕУ и САД ћуте. Када суд ослободи доказане ратне злочинце Орића, Готовину и Харадинаја, ЕУ и САД ћуте, када Приштина одбије да спроведе Бриселски споразум ЕУ и… »
Вулин: Осуда ЕУ и САД доказ да ме не желе у Влади Србије
Данас 11.12.2021
Министар унутрашњих послова Александар Вулин изјавио је да је осуда Европске уније и Сједињених Америчких држава његовог негирања масакра у Рачку на Косову 1999. године, доказ да они не желе да он буде члан Владе Србије… »
ЕУ и САД осудиле негирање Рачка, Вулин каже – можда ми саобраћајка оконча живот
Н1 Инфо 11.12.2021
Европска унија и Сједињене Америчке Државе осудиле су негирање масакра над албанским цивилима у селу Рачак на Косову 1999. године, указујући на то да је овај злочин "добро документован", пише Радио Слободна Европа. Министар… »
Министар Вулин о нападима због снимања филма о Рачку: Моја глава је мала цена за право Срба да се због туђих лажи не стиде…
Вечерње новости 11.12.2021
Фото: МУП Када суд ослободи доказане ратне злочинце Орића, Готовину и Харадинаја, ЕУ и САД ћуте, када Приштина одбије да спроведе Бриселски споразум ЕУ и САД ћуте, када ја кажем истину о Рачку ЕУ и САД проговор, рекао је министар… »
Вести дана »
Голеада у Хумској: Партизан повео 2:0 па стрепео, Трифуновић „решио“ Крушевљане
Дневник пре 7 минутајош 36 повезаних
Партизан на ''плус 5'' - Сјајан меч у Хумској, неочекивана драма и ''Јоцо, остани!''
Спортске.нет пре 17 минутајош 40 повезаних