Povezane vesti
U Novom Sadu rođeno 17 beba, među njima trojke
NoviSad.com 11.12.2021
Novi Sad – U novosadskoj Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine, tokom proteklog dana, rođeno je 17 beba. Kako navode u ovoj zdravstvenoj ustanovi, od juče u sedam časova ujutru do danas u sedam, bilo je 15 porođaja. Rođeno je… »
Lepe vesti: U Novom Sadu rođeno 17 beba, među njima trojke - tri dečaka
Radio 021 11.12.2021
U protekla 24 časa u novosadskoj Betaniji rođeno je 17 beba. U periodu od petka, 10. decembra u 7h do subote, 11. decembra u 7h bilo je 15 porođaja. Rođeno je osam devojčica i devet dečaka. Među njima su i trojke - tri dečaka. Čestitamo svim srećnim… »
Vesti dana »
Šta je traženo i nađeno u zgradi Rektorata? Tintor i Stevanović za Euronews Srbija o akciji UKP-a
Euronews pre 2 satajoš 35 povezanih
Lazar Dinić o brutalnom napadu na njega i kolege: Tukli su me dok mi nisu polomili kosti i naterali da kažem "Aca predsednik"
Moj Novi Sad pre 31 minutajoš 8 povezanih
Kilometarske kolone na granici Kamioni zaglavljeni na izlazu iz zemlje, na Batrovcima se čeka i do šest sati
Dnevnik pre 5 satijoš 35 povezanih
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 21 minutajoš 54 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 41 minutajoš 62 povezane