Povezane vesti

Dalila i Dejan prvi put sami - oči u oči! Pljuštale uvrede, ona nasrnula na njega - Šutnuo te kao kantu posle seksa!

Dalila i Dejan prvi put sami - oči u oči! Pljuštale uvrede, ona nasrnula na njega - Šutnuo te kao kantu posle seksa!

Mondo 11.12.2021
Dalila i Dejan su razgovarali o svom odnosu i svemu što se izdešavalo. Dalila i Dejan su razgovarali o svom odnosu i svemu što se izdešavalo. Dalila i Dejan Drgojević danas su prvi put posle javne prevare, razvoda i silnih skandala razgovarali oči u… »
Dalila nasrnula na Dejana! Bivši par oči u oči, progovorili o prevari i razvodu: Car te šutnuo kao kantu posle s*ksa…

Dalila nasrnula na Dejana! Bivši par oči u oči, progovorili o prevari i razvodu: Car te šutnuo kao kantu posle s*ksa…

Kurir 11.12.2021
Dalila Dragojević i Dejan Dragojević danas su posle dužeg vremena razgovarali o svom odnosu, i svemu što se između njih izdešavalo u rijalitiju " Zadruga 5". - Da je bilo incidenta uskočio bih, a otišao sam u radio da te ne gledam. Hoću da te… »
Kako ti nije žao Mene? Dalila šokirala Dejana pitanjem, on je isprozivao, pa su se oboje nasmejali!

Kako ti nije žao Mene? Dalila šokirala Dejana pitanjem, on je isprozivao, pa su se oboje nasmejali!

Alo 11.12.2021
Očekuje saosećanje nakon svega što mu je priredila? Dalila Dragojević i Dejan Dragojević našli su se u pušinoci, pa su obavili razgovor: Foto: Youtube/Printscreen - Da je bilo incidenta uskočio bih, a otišao sam u radio da te ne gledam. Hoću da… »

Vesti dana »