Повезане вести
Далила и Дејан први пут сами - очи у очи! Пљуштале увреде, она насрнула на њега - Шутнуо те као канту после секса!
Мондо 11.12.2021
Далила и Дејан су разговарали о свом односу и свему што се издешавало. Далила и Дејан су разговарали о свом односу и свему што се издешавало. Далила и Дејан Дргојевић данас су први пут после јавне преваре, развода и силних… »
Далила насрнула на Дејана! Бивши пар очи у очи, проговорили о превари и разводу: Цар те шутнуо као канту после с*кса! (видео)…
Курир 11.12.2021
Далила Драгојевић и Дејан Драгојевић данас су после дужег времена разговарали о свом односу, и свему што се између њих издешавало у ријалитију " Задруга 5". - Да је било инцидента ускочио бих, а отишао сам у радио да те не… »
Како ти није жао Мене? Далила шокирала Дејана питањем, он је испрозивао, па су се обоје насмејали!
Ало 11.12.2021
Очекује саосећање након свега што му је приредила? Далила Драгојевић и Дејан Драгојевић нашли су се у пушиноци, па су обавили разговор: Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Да је било инцидента ускочио бих, а отишао сам у радио да те не… »
Вести дана »

Бела кућа објавила споразум који је потписан на мировном самиту о Гази
Политика пре 4 сатијош 6 повезаних

Саркози иде у затвор: Бивши председник Француске осуђен због либијске афере: Ево колико ће робијати
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана

Бивши амбасадор Црне Горе у Србији доживео саобраћајку: Тарзан Милошевић у тешком стању
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана