Повезане вести

Далила и Дејан први пут сами - очи у очи! Пљуштале увреде, она насрнула на њега - Шутнуо те као канту после секса!

Далила и Дејан први пут сами - очи у очи! Пљуштале увреде, она насрнула на њега - Шутнуо те као канту после секса!

Мондо 11.12.2021
Далила и Дејан су разговарали о свом односу и свему што се издешавало. Далила и Дејан су разговарали о свом односу и свему што се издешавало. Далила и Дејан Дргојевић данас су први пут после јавне преваре, развода и силних… »
Далила насрнула на Дејана! Бивши пар очи у очи, проговорили о превари и разводу: Цар те шутнуо као канту после с*кса! (видео)…

Далила насрнула на Дејана! Бивши пар очи у очи, проговорили о превари и разводу: Цар те шутнуо као канту после с*кса! (видео)…

Курир 11.12.2021
Далила Драгојевић и Дејан Драгојевић данас су после дужег времена разговарали о свом односу, и свему што се између њих издешавало у ријалитију " Задруга 5". - Да је било инцидента ускочио бих, а отишао сам у радио да те не… »
Како ти није жао Мене? Далила шокирала Дејана питањем, он је испрозивао, па су се обоје насмејали!

Како ти није жао Мене? Далила шокирала Дејана питањем, он је испрозивао, па су се обоје насмејали!

Ало 11.12.2021
Очекује саосећање након свега што му је приредила? Далила Драгојевић и Дејан Драгојевић нашли су се у пушиноци, па су обавили разговор: Фото: Иоутубе/Принтсцреен - Да је било инцидента ускочио бих, а отишао сам у радио да те не… »

Вести дана »