Povezane vesti
Dalila i Dejan prvi put sami - oči u oči! Pljuštale uvrede, ona nasrnula na njega - Šutnuo te kao kantu posle seksa!
Mondo 11.12.2021
Dalila i Dejan su razgovarali o svom odnosu i svemu što se izdešavalo. Dalila i Dejan su razgovarali o svom odnosu i svemu što se izdešavalo. Dalila i Dejan Drgojević danas su prvi put posle javne prevare, razvoda i silnih skandala razgovarali oči u… »
Dalila nasrnula na Dejana! Bivši par oči u oči, progovorili o prevari i razvodu: Car te šutnuo kao kantu posle s*ksa…
Kurir 11.12.2021
Dalila Dragojević i Dejan Dragojević danas su posle dužeg vremena razgovarali o svom odnosu, i svemu što se između njih izdešavalo u rijalitiju " Zadruga 5". - Da je bilo incidenta uskočio bih, a otišao sam u radio da te ne gledam. Hoću da te… »
Kako ti nije žao Mene? Dalila šokirala Dejana pitanjem, on je isprozivao, pa su se oboje nasmejali!
Alo 11.12.2021
Očekuje saosećanje nakon svega što mu je priredila? Dalila Dragojević i Dejan Dragojević našli su se u pušinoci, pa su obavili razgovor: Foto: Youtube/Printscreen - Da je bilo incidenta uskočio bih, a otišao sam u radio da te ne gledam. Hoću da… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 41 minutajoš 62 povezane

Patrijarh Porfirije: Plašim se nasilja među nama, mir treba da bude ultimativni cilj
RTV pre 54 minutajoš 55 povezanih