Povezane vesti
Danica Maksimović o lečenju od alkohola: Pila sam litar i po vodke dnevno
Nova 11.12.2021
Glumica Danica Maksimović otvoreno je govorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s alkoholizmom. Javnosti je poznato to da je Danica u jednom periodu života imala problem sa ovim porokom. Ona je sada otkrila kako je pobedila alkoholizam. „Pobeda najveća je to… »
Pila sam litar i po votke dnevno! Danica Maksimović iskreno o borbi s alkoholizmom - "Bila sam na ivici provalije"
Mondo 11.12.2021
Danica Maksimović se, kako kaže, na vreme osvestila i pobedila porok. Danica Maksimović se, kako kaže, na vreme osvestila i pobedila porok. Osim što je jedna od najuspešnijih glumica na ovim prostorima, Danica Maksimović važi i za veliku damu sa stilom i… »
Pila sam litar i po votke dnevno! Danica Maksimović progovorila o borbi sa alkoholizmom: Bila sam na ivici provalije!
Alo 11.12.2021
Evo kako je ostavila svoj najveći porok. Glumica Danica Maksimović uvek pleni pozitivnom energijom i šarmom, pa bi retko ko rekao da se suočila sa ozbiljnim problemima u životu. Ipak, glumica je sve demantovala i u svojoj iskrenoj ispovesti objasnila… »
Danica Maksimović o borbi sa alkoholizmom: "Pila sam litar i po votke dnevno"
Večernje novosti 11.12.2021
Foto: Instagram/Danica Maksimović Ispričala je kako se izborila s alkoholizmom, što danas smatra najvećom pobedom u životu. - Najveća pobeda je to što sam pobedila porok. Ja sam ponosna, postala sam misionar. Prosto, takva sam, eto. I ponosna sam na to… »
Vesti dana »
U NIS ulaze i Mađari i UAE? Vučić iz Abu Dabija: "Nismo daleko od rešenja, nadam se da će biti uključeni i jedni i drugi"
Blic pre 38 minutajoš 35 povezanih
Sudije pozvale Skupštinu da odustane od razmatranja izmena pravosudnih zakona po hitnom postupku
Beta pre 28 minutajoš 51 povezana
"Važne su posete koje se najave" Brnabić: Poseta poslanika Evropskog parlamenta nije preterano bitna
Blic pre 1 satjoš 14 povezanih