Povezane vesti
Promenila lični opis, a poručila: Bila sam lepa i pre operacija! Iva Grgurić priznala šta je poslednje radila na sebi
Mondo 11.12.2021
Iva Grgurić smatra da je sve uradila s merom. Iva Grgurić smatra da je sve uradila s merom. Iva Grgurić, pobednica Zadruge 3 i donedavno voditeljka, za katak period promenila je lični opis, pa je i pričala je o estetskim zahvatima i operacijama kojima se… »
Operacija joj promenila lice Pobednica Zadruge iskreno o estetskim zahvatima, a Evu Ras je ovo posebno zanimalo!
Kurir 11.12.2021
Pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić našla se u jednoj emisiji sa glumicom Evom Ras. Kako je njen izgled uvek aktuelna tema, Iva Grgurić se dotakla svojih estetskih promena, što je Evu Ras posebno zainteresovalo. - Ja kao ovako starija žena bih Ivu pitala… »
Vesti dana »
Novi udari SAD na Iran, u Bahreinu se oglasile sirene zbog iranskih napada
Beta pre 34 minutajoš 19 povezanih
Pronađena devojčica iz Beograda za kojom je tokom noći bio otvoren sistem „Pronađi me“
Ist media pre 18 minutajoš 21 povezana
Kiša i pljuskovi danas u većem delu Srbije, na jugu svega 18 stepeni: Za vikend sunce i naglo otopljenje
Glas juga pre 58 minutajoš 17 povezanih
Šipoš (Mladi Kula): Deo opozicije koji podržava studente će ustupiti svoja mesta u biračkim odborima
Beta pre 14 minutajoš 7 povezanih