Povezane vesti
Kandidatkinja francuske desnice: Na izborima će pobediti ili Makron ili mi
N1 Info 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Valeri Pekres kandidatkinja desnice za predsednicu francuske Na izborima pobednik će biti Makron ili mi!
Kurir 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je danas na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Kandidatkinja francuske desnice: Desnica se vratila — biće ili Makron, ili mi
Nova 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je danas na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 21 minutajoš 31 povezana
Odbor za kulturu odbio da se zatraži izveštaj ministarstva o osumnjičenom Selakoviću
Beta pre 1 satjoš 16 povezanih
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane
Uskoro radovi na Železničkoj stanici u Novom Sadu, raspisane dve nabavke
Radio 021 pre 1 satjoš 12 povezanih
Deo Palate Albanija u Beogradu prodat za 13,3 miliona evra, kupac firma Logga plus
Radio sto plus pre 6 minutajoš 10 povezanih