Povezane vesti
Kandidatkinja francuske desnice: Na izborima će pobediti ili Makron ili mi
N1 Info 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Valeri Pekres kandidatkinja desnice za predsednicu francuske Na izborima pobednik će biti Makron ili mi!
Kurir 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je danas na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Kandidatkinja francuske desnice: Desnica se vratila — biće ili Makron, ili mi
Nova 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je danas na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Vesti dana »
RIK: Listi Narodna Srbija nedostaje 67 pravno valjanih potpisa birača
Serbian News Media pre 4 satijoš 44 povezane
U Srbiji sutra sunčano i toplo: Temperatura do 32 stepena, krajem dana kratkotrajna kiša
Insajder pre 2 satajoš 35 povezanih
Albanci plaču zbog Tačija: Suze i negodovanje na trgu u Prištini posle presude vođama OVK u Hagu (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 263 povezane
"Snabdevanje naftom u Srbiji stabilno, pripreme za grejnu sezonu u toku"
B92 pre 1 satjoš 19 povezanih