Povezane vesti
Kandidatkinja francuske desnice: Na izborima će pobediti ili Makron ili mi
N1 Info 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Valeri Pekres kandidatkinja desnice za predsednicu francuske Na izborima pobednik će biti Makron ili mi!
Kurir 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je danas na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list… »
Kandidatkinja francuske desnice: Desnica se vratila — biće ili Makron, ili mi
Nova 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je danas na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list… »
Vesti dana »

Brnabić: Danas novo maltretiranje građana bez ikakvog smisla i cilja
RTV pre 32 minutajoš 14 povezanih

Studentski protesti u 32 grada: Danas blokada Brankovog mosta i Gazele u Beogradu
NIN pre 7 minutajoš 28 povezanih

Rušenje, rekonstrukcija ili delimično korišćenje: Ministarka građevinarstva o sudbini zgrade novosadske Železničke stanice
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih