Povezane vesti
Kandidatkinja francuske desnice: Na izborima će pobediti ili Makron ili mi
N1 Info 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Valeri Pekres kandidatkinja desnice za predsednicu francuske Na izborima pobednik će biti Makron ili mi!
Kurir 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je danas na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Kandidatkinja francuske desnice: Desnica se vratila — biće ili Makron, ili mi
Nova 11.12.2021
Valeri Pekres, kandidatkinja francuske desnice na predsedničkim izborima zakazanim u aprilu, izjavila je danas na svom prvom predizbornom mitingu da će pobediti ili sadašnji predsednik, centrista Emanuel Makron ili desnica, preneo je pariski list Figaro… »
Vesti dana »

Fbi se oglasio: Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka je u pritvoru
Večernje novosti pre 1 satjoš 19 povezanih

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Zaustavljena isporuka gasa u nekoliko beogradskih naselja nakon oštećenja gasovoda na Trošarini
Danas pre 4 satijoš 1 povezana