Повезане вести

Раскомадаћу те насред изолације! Карамбол Маје и Цара - Филип полудео због њеног бившег дечка и скочио на Мариковићеву

Раскомадаћу те насред изолације! Карамбол Маје и Цара - Филип полудео због њеног бившег дечка и скочио на Мариковићеву

Мондо 12.12.2021
Улазак Милана Јанковића Чорбе унео је пометњу у везу Маје Маринковић и Филипа Цара. Улазак Милана Јанковића Чорбе унео је пометњу у везу Маје Маринковић и Филипа Цара. Бивши дечко Маје Маринковић, Милан Јанковић Чорба стигао је… »
Цар упутио маји језиве претње: "Раскомадаћу те насред изолације, сломићу ти прсте"

Цар упутио маји језиве претње: "Раскомадаћу те насред изолације, сломићу ти прсте"

Блиц 12.12.2021
Маја Маринковић легла је у изолацији поред дечка Филипа Цара који је био бесан као рис због уласка њеног бившег Милана Јанковића Чорбе. - Чему се смешкаш? Јеси била у кући? - питао је Цар. - Тражила сам те, ушла у кућу, отворила… »
Карамбол због љубоморе! Цар посумњао да је Маја отисла код Чорбе, па направио хаос

Карамбол због љубоморе! Цар посумњао да је Маја отисла код Чорбе, па направио хаос

Ало 12.12.2021
Филип побеснео па почео да вређа Мају. Маја Маринковић је средила фризуру, отишла до Беле куће да нађе Филипа Цара, па је отишла до собе за изолацију, где је он изгорео од беса. - Чему се смешкаш? Јеси била у кући? - питао је… »
Цар се плаши мајиног неверства са Чорбом! Одмах јој поставио ултиматум, запретио јој раскидом само ако види ово

Цар се плаши мајиног неверства са Чорбом! Одмах јој поставио ултиматум, запретио јој раскидом само ако види ово

Блиц 12.12.2021
Маја Маринковић и Филип Цар расправљали су се испод покривача због уласка њеног бившег дечка Милана Јанковића Чорбе у ријалити програм "Задруга". - Нисам, нисам - правдала се Маја. - Ја не трпим такве ствари. Јер ја кофу г*вана… »

Вести дана »