Повезане вести

Водитељка Слагалице први пут о разводу: Тек следе резови, али ја имам снаге

Водитељка Слагалице први пут о разводу: Тек следе резови, али ја имам снаге

Нова 12.12.2021
Марија Вељковић, водитељка популарног квиза "Слагалица", први пут проговорила је о разводу од архитекте Милана Милановића који је био главна тема медија претходних месеци. Марија је на свом каналу објавила видео снимак у ком је… »
То је мој највећи успон и пад у животу! Водитељка Слагалице са сузама у очима проговорила о разводу

То је мој највећи успон и пад у животу! Водитељка Слагалице са сузама у очима проговорила о разводу

Мондо 12.12.2021
Водитељка квиза "Слагалица" Марија Вељковић претходних пет месеци се није оглашавала поводом писања медија о разводу. Водитељка квиза "Слагалица" Марија Вељковић претходних пет месеци се није оглашавала поводом писања… »
Водитељка "слагалице" први пут о разводу: Са сузама у очима поручила: "То је мој највећи пад у животу"

Водитељка "слагалице" први пут о разводу: Са сузама у очима поручила: "То је мој највећи пад у животу"

Блиц 12.12.2021
Водитељка квиза "Слагалица", Марија Вељковић претходних месеци се није оглашавала по питању развода од супруга Милана Милановића. Марија је на свом каналу објавила видео снимак у ком је прокоментарисала целу 2021. годину, па… »

Вести дана »