Povezane vesti

Voditeljka Slagalice prvi put o razvodu: Tek slede rezovi, ali ja imam snage

Voditeljka Slagalice prvi put o razvodu: Tek slede rezovi, ali ja imam snage

Nova 12.12.2021
Marija Veljković, voditeljka popularnog kviza "Slagalica", prvi put progovorila je o razvodu od arhitekte Milana Milanovića koji je bio glavna tema medija prethodnih meseci. Marija je na svom kanalu objavila video snimak u kom je prokomentarisala celu… »
Voditeljka "slagalice" prvi put o razvodu: Sa suzama u očima poručila: "To je moj najveći pad u životu"

Voditeljka "slagalice" prvi put o razvodu: Sa suzama u očima poručila: "To je moj najveći pad u životu"

Blic 12.12.2021
Voditeljka kviza "Slagalica", Marija Veljković prethodnih meseci se nije oglašavala po pitanju razvoda od supruga Milana Milanovića. Marija je na svom kanalu objavila video snimak u kom je prokomentarisala celu 2021. godinu, pa se osvrnula na teške… »
To je moj najveći uspon i pad u životu! Voditeljka Slagalice sa suzama u očima progovorila o razvodu

To je moj najveći uspon i pad u životu! Voditeljka Slagalice sa suzama u očima progovorila o razvodu

Mondo 12.12.2021
Voditeljka kviza "Slagalica" Marija Veljković prethodnih pet meseci se nije oglašavala povodom pisanja medija o razvodu. Voditeljka kviza "Slagalica" Marija Veljković prethodnih pet meseci se nije oglašavala povodom pisanja medija o razvodu… »

Vesti dana »