Povezane vesti
Vojaž prvi put o raskidu s Breskvicom: Bio sam glup kao točak
Nova 12.12.2021
Reper Mihajlo Veruović, poznatiji kao Vojaž, progovorio je o bivšoj devojci Anđeli Ignjatović, poznatoj kao Breskvica, koja sad ima novog dečka. On će sa novom partnerkom mnogo toga učiniti drugačije, kako je rekao, ističući da bi trebalo da je naučio na… »
"Bio sam glup kao točak, naučio sam na greškama": Vojaž iskreno o raskidu sa Breskvicom i o novoj devojci
Blic 12.12.2021
Reper Mihajlo Veruović Vojaž progovorio je o bivšoj devojci Anđeli Ignjatović Breskvici koja sad ima novog dečka. - Raskid sa Breskvicom doneo mi je zrelost. Danas na to gledam kao na školu, važno iskustvo koje me je naučilo nekim stvarima i najviše… »
Vesti dana »
NBS održava stabilnost deviznog tržišta uz blage oscilacije kursa dinara prema evru
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 32 povezane
NIS pod sankcijama: Vučić najavljuje rok i pregovori sa potencijalnim kupcima
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 29 povezanih
"Građani kupuju i za sledeću godinu, svega se plaše" - cena peleta drastično skočila na stovarištima širom Srbije: Šta kažu proizvođači?
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Portparol Evropske komisije: Nema unapred određenih rokova za pristupanje Srbije EU, proces je zasnovan na zaslugama
Nedeljnik pre 46 minutajoš 20 povezanih
Vapaj Milojevića iz Graca: „Ne zabijam glavu u pesak – ovo mi se prvi put dešava“
Sputnik pre 51 minutajoš 56 povezanih