Povezane vesti
Bio sam sav sređen, a onda sam samo počeo da se znojim: Srpski pevač o trenutku kada je saznao da je bolestan
Mondo 12.12.2021
Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu. Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima… »
Potresna ispovest o bolesti! Željko Samardžić godinama nije znao dijagnozu, sad otvorio dušu: Piću tablete dok mi srce…
Kurir 12.12.2021
Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu: - To nije više problem. Pijem tablete. Izgledalo je tako što odjednom sam sređen počeo da se znojim. Mislio sam da je to… »
Vesti dana »

Uživo Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima; Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 18 minutajoš 26 povezanih

Skupština Novog Sada o budžetu: Studenti u blokadi noćas pokušali da blokiraju zgradu, policija ih sprečila
RTV pre 18 minutajoš 14 povezanih

Više od 300 poginulih u izraelskim napadima na Gazu; Unicef: Milion dece u Gazi bez čiste vode
RTS pre 24 minutajoš 11 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 24 minutajoš 6 povezanih

Skupština danas nastavlja rad, na dnevnom redu više predloga odluka
Telegraf pre 2 satajoš 7 povezanih