Povezane vesti
Bio sam sav sređen, a onda sam samo počeo da se znojim: Srpski pevač o trenutku kada je saznao da je bolestan
Mondo 12.12.2021
Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu. Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima… »
Potresna ispovest o bolesti! Željko Samardžić godinama nije znao dijagnozu, sad otvorio dušu: Piću tablete dok mi srce…
Kurir 12.12.2021
Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu: - To nije više problem. Pijem tablete. Izgledalo je tako što odjednom sam sređen počeo da se znojim. Mislio sam da je to… »
Vesti dana »

Uživo drugi dan tuge u Severnoj Makedoniji Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima, u Srbiji i Republici Srpskoj dan žalosti
Blic pre 4 minutajoš 36 povezanih

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 5 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
Danas pre 34 minutajoš 17 povezanih

Pokret Bravo traži oslobađanje Pogačara koji je sinoć priveden kod Skupštine Novog Sada
N1 Info pre 9 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih