Povezane vesti
Bio sam sav sređen, a onda sam samo počeo da se znojim: Srpski pevač o trenutku kada je saznao da je bolestan
Mondo 12.12.2021
Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu. Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu Pevač… »
Potresna ispovest o bolesti! Željko Samardžić godinama nije znao dijagnozu, sad otvorio dušu: Piću tablete dok mi srce izdrži!…
Kurir 12.12.2021
Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu: - To nije više problem. Pijem tablete. Izgledalo je tako što odjednom sam sređen počeo da se znojim. Mislio sam da je to do… »
Vesti dana »
Kriza u Ormuskom moreuzu razotkrila slabosti američke strategije u ratu sa Iranom
Nedeljnik pre 19 minutajoš 45 povezanih
Uhapšeni D. R. (1987) iz okoline Svrljiga i N. Đ. (1987) iz Niša zbog posedovanja više narkotika koji su namenjeni daljoj prodaji
Gradski portal 018 pre 1 satjoš 47 povezanih
Uživo Iran brutalno napada; Pogođen aerodrom u Bagdadu; Ispaljena raketa "sajdžil"; Arakči ponovo preti FOTO/VIDEO
B92 pre 19 minutajoš 52 povezane
"Momački smo igrali, ali analize mora da bude!" Dejan Stanković iskren posle pobede u Loznici!
Kurir pre 44 minutajoš 27 povezanih