Povezane vesti
Bio sam sav sređen, a onda sam samo počeo da se znojim: Srpski pevač o trenutku kada je saznao da je bolestan
Mondo 12.12.2021
Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu. Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu Pevač… »
Potresna ispovest o bolesti! Željko Samardžić godinama nije znao dijagnozu, sad otvorio dušu: Piću tablete dok mi srce izdrži!…
Kurir 12.12.2021
Pevač Željko Samardžić nedavno je otkrio da boluje od "hašimoto" sindroma, a sada je oktrio kako je saznao da ima dijagnozu: - To nije više problem. Pijem tablete. Izgledalo je tako što odjednom sam sređen počeo da se znojim. Mislio sam da je to do… »
Vesti dana »

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 213 povezane

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 87 povezanih

Zelenski odgovorio Putinu Nakon izjave ruskog predsednika o miru, ovo mu je poručio
Alo pre 57 minutajoš 25 povezanih

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 2 satajoš 25 povezanih

Objavljene nove cene goriva: Benzin skuplji dva dinara po litru
Nova ekonomija pre 5 satijoš 27 povezanih