Povezane vesti
Da se naježiš Zlata Petrović se slomila pred kamerama! Otkrila istinu o biološkom ocu i kako je izgubila prvo dete: To je moj…
Kurir 12.12.2021
Pevačica Zlata Petrović doživela je emotivni brodolom pred kamerama, prilikom životne ispovesti: - Život je hteo tako kako je išao, nisam nikad imala spisak želja... Rodila sam se, dobila sam tu neku jačinu, ja jesam niska žena, ali imam tu neku jačinu… »
Na silu je udali kada je imala 15 godina: Idem kroz selo i vrištim - Zlata kroz suze o najvećem grehu iz prošlosti
Mondo 12.12.2021
Pevačica Zlata Petrović doživela je emotivni brodolom pred kamerama, prilikom životne ispovesti: Pevačica Zlata Petrović doživela je emotivni brodolom pred kamerama, prilikom životne ispovesti: Pevačica Zlata Petrović rasplakala se u emisiji govoreći o… »
Vesti dana »
"Ako to uradite, postaće legitimne vojne mete" Amerika izdala hitno upozorenje civilima da beže, usledila jeziva pretnja Irana: Spremaju brutalne kontranapade
Blic pre 2 satajoš 64 povezane
Makronova ozbiljna "kontra" Trampu: "Nije baš da su vojne sposobnosti Irana svedene na nulu!" (video, foto)
Kurir pre 20 minutajoš 95 povezanih
HNV za „Vreme“ o izjavi da „svi Hrvati jesu ustaše“: Da se izjasni Skupština Vojvodine
Vreme pre 1 satjoš 25 povezanih
Košarkašice Srbije deklasirale Island i obezbedile prolaz u drugu fazu kvalifikacija
RTV pre 1 satjoš 30 povezanih