Povezane vesti
Pukla vodovodna cev u Kostolačkoj u Beogradu, propao kamion
Politika 13.12.2021
U Beogradu je, zbog pucanja vodovodne cevi u Kostolačkoj ulici, kod broja 21, kroz kolovoz propao dostavni kamion, prenosi RTS, navodi Tanjug Kvar je prijavljen jutros oko 4:30, a ekipe Vodovoda su na terenu. Uskoro će, osim te, bez vode ostati i okolne… »
Izvučen kamion iz rupe u Kačerskoj, ulica zatvorena za saobraćaj (FOTO)
Danas 13.12.2021
Zbog pucanja ulične vodovodne cevi u Kačerskoj ulici u Beogradu, sinoć je kroz kolovoz propao dostavni kamion. On je danas izvučen iz rupe, ali je ulica još uvek zatvorena za saobraćaj. Vozač kamiona nije povređen. Kamion je u rupu dužine oko četiri… »
Noge su mi propale u kanalizaciju, jedan točak me spasio - vozač čiji je kamion progutao asfalt o tome kako je izbegao veću…
Noizz 13.12.2021
"Patos na kamionu je pukao kako je kabina skoro cela propala u asfalt, noge su mi bile praktično u kanalizaciji. Uspeo sam nekako da izađam na suvozačeva vrata, ni sam ne znam kako, bio sam sam, a i bio je mrak", priča Goran Stojićević, vozač kamiona… »
Izvučen kamion koji je propao kroz rupu NA VOŽDOVCU: Dežurne ekipe odmah izašle na teren, kvar će biti saniran do kraja dana…
Kurir 13.12.2021
Kvar u Kostolačkoj ulici prijavljen je prvi put Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" danas u 4.30 časova ujutru. Dežurne ekipe preduzeća su na terenu konstatovale da se radi o kvaru na uličnom cevovodu promera 100mm, a, nažalost… »
Uspeo sam da izađem na bočna vrata: Vozač kamiona koji je propao kroz rupu na Voždovcu "Sve se desilo u sekundi" (foto/video)…
Večernje novosti 13.12.2021
Foto: N. Skenderija Vozač kamiona Goran Stojićević ispričao je za "Novosti" kako se odigrala ova drama u ranim jutarnjim časovima: - Sve je bilo normalno, komšije kažu da je još juče pukla cev. Uspeo sam na bočna vrata da izađem. Oko tri jutros se to… »
Otvorio SE ASFALT U BEOGRADU, PROGUTAO KAMION! Haos na Voždovcu (FOTO, VIDEO)
Mondo 13.12.2021
Nezgoda se dogodila u jutarnjim satima. Nezgoda se dogodila u jutarnjim satima. Na uglu Kačerske i Kostolačke i ulice na Voždovcu došlo je do saobraćajne nezgode. Kako se može videti na snimku i fotografijama koji su osvanuli na društvenim mrežama… »
Ispovest Gorana koji je kamionom propao kroz asfalt u Beogradu: Odjednom sam potonuo, puklo je staklo, patos
Telegraf 13.12.2021
Kako kaže, jedva je uspeo da izađe na suvozačeva vrata. Vozač kamiona, Goran Stojičević, koji je na Voždovcu u Kostolačkoj ulici propao kroz asfalt, rekao je za Telegraf.rs da je sve desilo u sekundi, ali i da je imao sreće što se sve nije završilo mnogo… »
"Kamion je odjednom potonuo, ne znam šta me je snašlo" Oglasio se vozač koji je propao u rupu na asfaltu
Srbija danas 13.12.2021
Vozač kamiona, koji je prevozio namirnice za Gerontološki centar, ostao je nepovređen. Gotovo cela kabina kamiona propala je jutros u rupu u asfaltu na Voždovcu, a do urušavanja asfalta došlo je zbog pucanja ulične vodovodne cevi u Kostolačkoj ulici u… »
Ovo do sada nismo videli- kamion propao kroz asfalt u Beogradu
U centar 13.12.2021
U Kačarskoj ulici na Voždovcu došlo je do prevrtanja kamiona koji je nakon toga praktično propao kroz asfalt. On je ispostavljao robu prodavnicama kada je upao u rupu i to zbog pucanja ulične vodovodne cevi. Kvar u Kostolačkoj ulici kod broja 21 je… »
Kako sneg u decembru, tako i kamion propao kroz rupu na asfaltu na Voždovcu
Noizz 13.12.2021
"Nije nas iznenadio sneg u decembru, nego što je pao u nedelju", piše jedan korisnik Tvitera opisujući situaciju koja je zadesila i daljeneočišćeni Beograd, ali i dobar deo Srbije. Na mrežama se dele i fotke polomljenih grana i celog drveća koje su pale… »
Kako je nastala rupa na Voždovcu? Noćas pukla cev, ekipe na terenu, očekuje se nestanak vode u celom kraju (foto)
Večernje novosti 13.12.2021
Foto: Printskrin/Instagram/Moj Beograd Kvar je prijavljen jutros oko 4.30, a ekipe Vodovoda su na terenu. Uskoro će, osim te, bez vode ostati i okolne ulice na Voždovcu. Foto: Фото: Инстаграм/Мој Београд POGLEDAJ GALERIJU Procenjuje se da će kvar biti… »
Otkriveno zbog čega je nastala rupa u ulici na Voždovcu! Asfalt progutao ceo kamion - ekipe su na terenu
Srbija danas 13.12.2021
Kvar je prijavljen jutros oko 4:30. Jutros oko 8.50 na Voždovcu, na gulu Kačarske i Kostolačke ulice došlo je do širenja pukotine u asfaltu koja je nastala usled pucanja cevi noćas oko 3 časa po ponoći. Kvar je prijavljen jutros oko 4:30, a ekipe… »
Pukao asfalt i progutao kamion: Haos u delu Beograda, asfalt puca i na drugim mestima (foto, video)
Blic 13.12.2021
Na uglu Kačerske i Kostolačke ulice u Beogradu jutros oko 8 sati, kako stanari ulice navode, došlo je do pucanja asfalta zbog čega je kamion upao u rupu. Oni na društvenim mrežama dele apel za vozače da zaobilaze ove ulice, jer primećuju da asfalt puca i… »
Kamion u Beogradu propao kroz rupu na asfaltu, pukla vodovodna cev (VIDEO)
Luftika 13.12.2021
U Beogradu je, zbog pucanja vodovodne cevi u Kostolačkoj ulici, kod broja 21, kroz kolovoz propao dostavni kamion, prenosi RTS. Kamion je celim prednjim delom upao u rupu. Čovek je najveće govno, kič i greška prirode! Miloš vozi kamion u Kanadi, za… »
Drama na Voždovcu! Otvorio se asfalt, rupa usisala kamion (foto/video)
Srbija danas 13.12.2021
Zabrinuti ljudi upozoravaju sugrađane da zaobilaze ovaj deo grada. Na uglu Kostolačke i Kačerske ulice na Voždovcu došlo je do saobraćajne nezgode. Naime, otvorio se asfalt i jedan kamion je celim prednjim delom upao u rupu. Fotografija i video snimak… »
Noć u Beogradu: Bez saobraćajnih nezgoda, najviše se javljali astmatičari
Blic 13.12.2021
U Beogradu tokom protekle noći nije bilo saobraćajnih nezgoda, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći. Dežurale su 24 ekipe, a bilo je ukupno 75 intervencija, od toga 13 na javnom mestu. Do 6:00 časova ujutru je, prema rečima dežurnog lekara, registrovano… »
Mirna noć u Beogradu: Bez saobraćajnih nezgoda, Hitna intervenisala 14 puta na javnim mestima
Kurir 13.12.2021
Hitna pomoć u Beogradu imala je 78 intervencija tokom noći, od čega je 14 bilo na javnim mestima, a saobraćajnih nezgoda i pored snega i poledice nije bilo. Kako su istakli, nekoliko poziva građana bilo je zbog ortopedskih povreda. Hitna pomoć je obavila… »
Vesti dana »
Tramp: Evropljani su slabi, Rusija ima snažnu poziciju u ratu protiv Ukrajine
Beta pre 2 satajoš 33 povezane
Vučić: Tri moguće opcije za NIS, sve mora biti rešeno do 15. januara, spremni smo da platimo…
Morava info pre 24 minutajoš 26 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane
Početak primene Zakona "Svoj na svome" sa preko 45.000 prijava za upis prava svojine u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 46 povezanih
Pokrenuta Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima u Srbiji
Naslovi.ai pre 4 satijoš 31 povezana