Повезане вести

Пукла водоводна цев у Костолачкој у Београду, пропао камион

Пукла водоводна цев у Костолачкој у Београду, пропао камион

Политика 13.12.2021
У Београду је, због пуцања водоводне цеви у Костолачкој улици, код броја 21, кроз коловоз пропао доставни камион, преноси РТС, наводи Тањуг Квар је пријављен јутрос око 4:30, а екипе Водовода су на терену. Ускоро ће, осим те… »
Извучен камион из рупе у Качерској, улица затворена за саобраћај (ФОТО)

Извучен камион из рупе у Качерској, улица затворена за саобраћај (ФОТО)

Данас 13.12.2021
Због пуцања уличне водоводне цеви у Качерској улици у Београду, синоћ је кроз коловоз пропао доставни камион. Он је данас извучен из рупе, али је улица још увек затворена за саобраћај. Возач камиона није повређен. Камион је у… »
Ноге су ми пропале у канализацију, један точак ме спасио - возач чији је камион прогутао асфалт о томе како је избегао већу…

Ноге су ми пропале у канализацију, један точак ме спасио - возач чији је камион прогутао асфалт о томе како је избегао већу…

Ноизз 13.12.2021
"Патос на камиону је пукао како је кабина скоро цела пропала у асфалт, ноге су ми биле практично у канализацији. Успео сам некако да изађам на сувозачева врата, ни сам не знам како, био сам сам, а и био је мрак", прича Горан… »
Извучен камион који је пропао кроз рупу НА ВОЖДОВЦУ: Дежурне екипе одмах изашле на терен, квар ће бити саниран до краја дана…

Извучен камион који је пропао кроз рупу НА ВОЖДОВЦУ: Дежурне екипе одмах изашле на терен, квар ће бити саниран до краја дана…

Курир 13.12.2021
Квар у Костолачкој улици пријављен је први пут Контакт центру ЈКП "Београдски водовод и канализација" данас у 4.30 часова ујутру. Дежурне екипе предузећа су на терену констатовале да се ради о квару на уличном цевоводу промера… »
Успео сам да изађем на бочна врата: Возач камиона који је пропао кроз рупу на Вождовцу "Све се десило у секунди" (фото/видео)…

Успео сам да изађем на бочна врата: Возач камиона који је пропао кроз рупу на Вождовцу "Све се десило у секунди" (фото/видео)…

Вечерње новости 13.12.2021
Фото: Н. Скендерија Возач камиона Горан Стојићевић испричао је за "Новости" како се одиграла ова драма у раним јутарњим часовима: - Све је било нормално, комшије кажу да је још јуче пукла цев. Успео сам на бочна врата да изађем… »
Отворио СЕ АСФАЛТ У БЕОГРАДУ, ПРОГУТАО КАМИОН! Хаос на Вождовцу (ФОТО, ВИДЕО)

Отворио СЕ АСФАЛТ У БЕОГРАДУ, ПРОГУТАО КАМИОН! Хаос на Вождовцу (ФОТО, ВИДЕО)

Мондо 13.12.2021
Незгода се догодила у јутарњим сатима. Незгода се догодила у јутарњим сатима. На углу Качерске и Костолачке и улице на Вождовцу дошло је до саобраћајне незгоде. Како се може видети на снимку и фотографијама који су осванули на… »
Исповест Горана који је камионом пропао кроз асфалт у Београду: Одједном сам потонуо, пукло је стакло, патос

Исповест Горана који је камионом пропао кроз асфалт у Београду: Одједном сам потонуо, пукло је стакло, патос

Телеграф 13.12.2021
Како каже, једва је успео да изађе на сувозачева врата. Возач камиона, Горан Стојичевић, који је на Вождовцу у Костолачкој улици пропао кроз асфалт, рекао је за Телеграф.рс да је све десило у секунди, али и да је имао среће што… »
"Камион је одједном потонуо, не знам шта ме је снашло" Огласио се возач који је пропао у рупу на асфалту

"Камион је одједном потонуо, не знам шта ме је снашло" Огласио се возач који је пропао у рупу на асфалту

Србија данас 13.12.2021
Возач камиона, који је превозио намирнице за Геронтолошки центар, остао је неповређен. Готово цела кабина камиона пропала је јутрос у рупу у асфалту на Вождовцу, а до урушавања асфалта дошло је због пуцања уличне водоводне цеви… »
Ово до сада нисмо видели- камион пропао кроз асфалт у Београду

Ово до сада нисмо видели- камион пропао кроз асфалт у Београду

У центар 13.12.2021
У Качарској улици на Вождовцу дошло је до превртања камиона који је након тога практично пропао кроз асфалт. Он је испостављао робу продавницама када је упао у рупу и то због пуцања уличне водоводне цеви. Квар у Костолачкој… »
Како снег у децембру, тако и камион пропао кроз рупу на асфалту на Вождовцу

Како снег у децембру, тако и камион пропао кроз рупу на асфалту на Вождовцу

Ноизз 13.12.2021
"Није нас изненадио снег у децембру, него што је пао у недељу", пише један корисник Твитера описујући ситуацију која је задесила и даљенеочишћени Београд, али и добар део Србије. На мрежама се деле и фотке поломљених грана и… »
Како је настала рупа на Вождовцу? Ноћас пукла цев, екипе на терену, очекује се нестанак воде у целом крају (фото)

Како је настала рупа на Вождовцу? Ноћас пукла цев, екипе на терену, очекује се нестанак воде у целом крају (фото)

Вечерње новости 13.12.2021
Фото: Принтскрин/Инстаграм/Мој Београд Квар је пријављен јутрос око 4.30, а екипе Водовода су на терену. Ускоро ће, осим те, без воде остати и околне улице на Вождовцу. Фото: Фото: Инстаграм/Мој Београд ПОГЛЕДАЈ ГАЛЕРИЈУ… »
Откривено због чега је настала рупа у улици на Вождовцу! Асфалт прогутао цео камион - екипе су на терену

Откривено због чега је настала рупа у улици на Вождовцу! Асфалт прогутао цео камион - екипе су на терену

Србија данас 13.12.2021
Квар је пријављен јутрос око 4:30. Јутрос око 8.50 на Вождовцу, на гулу Качарске и Костолачке улице дошло је до ширења пукотине у асфалту која је настала услед пуцања цеви ноћас око 3 часа по поноћи. Квар је пријављен јутрос… »
Пукао асфалт и прогутао камион: Хаос у делу Београда, асфалт пуца и на другим местима (фото, видео)

Пукао асфалт и прогутао камион: Хаос у делу Београда, асфалт пуца и на другим местима (фото, видео)

Блиц 13.12.2021
На углу Качерске и Костолачке улице у Београду јутрос око 8 сати, како станари улице наводе, дошло је до пуцања асфалта због чега је камион упао у рупу. Они на друштвеним мрежама деле апел за возаче да заобилазе ове улице, јер… »
Камион у Београду пропао кроз рупу на асфалту, пукла водоводна цев (ВИДЕО)

Камион у Београду пропао кроз рупу на асфалту, пукла водоводна цев (ВИДЕО)

Луфтика 13.12.2021
У Београду је, због пуцања водоводне цеви у Костолачкој улици, код броја 21, кроз коловоз пропао доставни камион, преноси РТС. Камион је целим предњим делом упао у рупу. Човек је највеће говно, кич и грешка природе! Милош вози… »
Драма на Вождовцу! Отворио се асфалт, рупа усисала камион (фото/видео)

Драма на Вождовцу! Отворио се асфалт, рупа усисала камион (фото/видео)

Србија данас 13.12.2021
Забринути људи упозоравају суграђане да заобилазе овај део града. На углу Костолачке и Качерске улице на Вождовцу дошло је до саобраћајне незгоде. Наиме, отворио се асфалт и један камион је целим предњим делом упао у рупу… »
Ноћ у Београду: Без саобраћајних незгода, највише се јављали астматичари

Ноћ у Београду: Без саобраћајних незгода, највише се јављали астматичари

Блиц 13.12.2021
У Београду током протекле ноћи није било саобраћајних незгода, речено је Тањугу у Хитној помоћи. Дежурале су 24 екипе, а било је укупно 75 интервенција, од тога 13 на јавном месту. До 6:00 часова ујутру је, према речима дежурног… »
Мирна ноћ у Београду: Без саобраћајних незгода, Хитна интервенисала 14 пута на јавним местима

Мирна ноћ у Београду: Без саобраћајних незгода, Хитна интервенисала 14 пута на јавним местима

Курир 13.12.2021
Хитна помоћ у Београду имала је 78 интервенција током ноћи, од чега је 14 било на јавним местима, а саобраћајних незгода и поред снега и поледице није било. Како су истакли, неколико позива грађана било је због ортопедских… »

Вести дана »