Povezane vesti
Dala mi je 200.000 da je oženim! Kristijan je ostavio i od novca kupio stan! Odgovorio i na pitanje da li je nekoga ubio
Mondo 13.12.2021
Kristijan Golubović otkrio je da mu je jedna devojka dala pare da je oženi, te zašto je ostavio, ali je i odgovorio na pitanje da li je nekada nekoga ubio. Kristijan Golubović otkrio je da mu je jedna devojka dala pare da je oženi, te zašto je… »
Devojka mi je dala 200.000 maraka da se oženim njome! Velika ispovest Kristijana Golubovića: Uzeo pare, kupio stan, a nju…
Kurir 13.12.2021
Kristijan Golubović je u svojoj velikoj ispovesti govorio o danima sa beogradskog asfalta. "O meni loše pričaju degenerici, neke sam od njih prebio, kao Čabarkapu, ima i razloga da pravi priče jer ne može drugačije", započeo je Kristijan priču u… »
Vesti dana »

"Beže od izbora jer znaju da gube“: Studentkinja ETF poručila sa protesta – "Mi smo ti koji stoje“
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih

Železnička stanica u Novom Sadu možda će biti srušena, kaže ministarka Sofronijević
Nova ekonomija pre 8 satijoš 20 povezanih

Završen sastanak studenata u blokadi i predstavnika Univerziteta 4: sata razgovora bez rezultata
Blic pre 4 satijoš 16 povezanih

Rat u Ukrajini: Rusi upali u Karpovku! Sad nisu znale za napad sbu; Uhapšeni napadači na aerodrome, zapaljeno nekoliko letelica (video/mapa)
Večernje novosti pre 37 minutajoš 44 povezane

Brankov most i Gazelu blokirala šačica blokadera: Novo maltretiranje građana FOTO/VIDEO
B92 pre 52 minutajoš 37 povezanih