Povezane vesti
Dejan POČUPAO Dalilu! Zadrugari u ŠOKU!
Svet & Skandal 13.12.2021
Dejan i Dalila Dragojević su u brutalnom okršaju izneli sav prljav veš iz svog braka. Naime, oni su su tokom doručka otkrili najmračnije tajne i priznali da je u njihovom odnosu i ranije dolazilo do fizičkog okršaja. – Ti znaš da ja imam… »
Dalila i Dejan otkrili najmračnije tajne braka: "Ostala sam bez kose zbog tebe, imala sam pečat na glavi"
Blic 13.12.2021
Bivši supružnici Dejan i Dalila Dragojević sve više vremena provode zajedno i prisećaju se trenutaka iz svog braka, a neretko iznose i šokantne detalje. Tako su tokom doručka otkrili najmračniju stvar svog braka, te da je u njihovom braku i ranije… »
Dalila i Dejan priznali najmračnije tajne braka: Varala ga, počupao joj pola kose, a ona njemu slomila nos! (video)
Mondo 13.12.2021
Dejan i Dalila Dragojević priznali su tajne koje su čuvali samo za sebe. Dejan i Dalila Dragojević priznali su tajne koje su čuvali samo za sebe. Dejan i Dalila Dragojević sve više vremena provode zajedno, sećaju se trenutaka iz svog braka i sve… »
Vesti dana »

Kako se bezazlena igra pretvorila u noćnu moru Devojčica Dunja Marković (2) nestala bez traga pored kuće:Ovo su najvažniji detalji drame koja je potresla Srbiju
Kurir pre 58 minutajoš 21 povezana

UKRAJINSKA KRIZA: Tramp u najavi – sutra je veliko veče; Zelenski: Za nas je bolno
RTV pre 28 minutajoš 8 povezanih

Incident u selu Miločaj kod Kraljeva: Opozicija gađala gradonačelnika Terzića jajima, pokušali da spreče sastanak odbora SNS, intervenisala policija
Blic pre 10 satijoš 2 povezane

Novi šok u vatikanu: Papa Franja u teškom stanju, imao još dve respiratorne krize, vraćen na mehaničku ventilaciju
Blic pre 10 satijoš 1 povezana

Amerika zavrće slavinu: Tramp stopirao vojnu pomoć Ukrajini nakon rasprave sa Zelenskim
Blic pre 3 satajoš 5 povezanih