Povezane vesti
Dejan POČUPAO Dalilu! Zadrugari u ŠOKU!
Svet & Skandal 13.12.2021
Dejan i Dalila Dragojević su u brutalnom okršaju izneli sav prljav veš iz svog braka. Naime, oni su su tokom doručka otkrili najmračnije tajne i priznali da je u njihovom odnosu i ranije dolazilo do fizičkog okršaja. – Ti znaš da ja imam devijaciju nosa… »
Dalila i Dejan otkrili najmračnije tajne braka: "Ostala sam bez kose zbog tebe, imala sam pečat na glavi"
Blic 13.12.2021
Bivši supružnici Dejan i Dalila Dragojević sve više vremena provode zajedno i prisećaju se trenutaka iz svog braka, a neretko iznose i šokantne detalje. Tako su tokom doručka otkrili najmračniju stvar svog braka, te da je u njihovom braku i ranije došlo… »
Dalila i Dejan priznali najmračnije tajne braka: Varala ga, počupao joj pola kose, a ona njemu slomila nos! (video)
Mondo 13.12.2021
Dejan i Dalila Dragojević priznali su tajne koje su čuvali samo za sebe. Dejan i Dalila Dragojević priznali su tajne koje su čuvali samo za sebe. Dejan i Dalila Dragojević sve više vremena provode zajedno, sećaju se trenutaka iz svog braka i sve liči kao… »
Vesti dana »
U ovom gradu u Srbiji izmereno 50 stepeni! Građani izvadili termometar u dvorištu, pa ostali u čudu: Temperature ne prestaju da skaču, iz sata u sat je sve gore
Blic pre 1 satjoš 33 povezane
MUP: Pretakanje amonijaka uspešno izvršeno, iscurio iz hladnjače u Guči
Beta pre 2 satajoš 48 povezanih
"Iran više neće postojati": Tramp zapretio nakon novih američkih udara
NIN pre 1 satjoš 38 povezanih
Počinje nokaut faza Mundijala - Kanada favorit protiv Južne Afrika (21.00, RTS 1)
RTS pre 16 minutajoš 30 povezanih
Mesi je pre utakmice imao jednu molbu za selektora! Naredio mu je da nešto uradi, Skaloni se sada oglasio i otkrio kakve zahteve je imao Leo!
Kurir pre 11 minutajoš 50 povezanih