Povezane vesti
Dejan POČUPAO Dalilu! Zadrugari u ŠOKU!
Svet & Skandal 13.12.2021
Dejan i Dalila Dragojević su u brutalnom okršaju izneli sav prljav veš iz svog braka. Naime, oni su su tokom doručka otkrili najmračnije tajne i priznali da je u njihovom odnosu i ranije dolazilo do fizičkog okršaja. – Ti znaš da ja imam devijaciju nosa… »
Dalila i Dejan otkrili najmračnije tajne braka: "Ostala sam bez kose zbog tebe, imala sam pečat na glavi"
Blic 13.12.2021
Bivši supružnici Dejan i Dalila Dragojević sve više vremena provode zajedno i prisećaju se trenutaka iz svog braka, a neretko iznose i šokantne detalje. Tako su tokom doručka otkrili najmračniju stvar svog braka, te da je u njihovom braku i ranije došlo… »
Dalila i Dejan priznali najmračnije tajne braka: Varala ga, počupao joj pola kose, a ona njemu slomila nos! (video)
Mondo 13.12.2021
Dejan i Dalila Dragojević priznali su tajne koje su čuvali samo za sebe. Dejan i Dalila Dragojević priznali su tajne koje su čuvali samo za sebe. Dejan i Dalila Dragojević sve više vremena provode zajedno, sećaju se trenutaka iz svog braka i sve liči kao… »
Vesti dana »
Očekujem da prva poseta Siniše Karana bude Beogradu i Srbiji; Odluka o kandidaturi za premijera treba da bude moja i naroda
RTV pre 1 satjoš 70 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 3 satajoš 7 povezanih
Posle RHMZ se oglasili i Putevi Srbije, izdali hitno upozorenje: Orkanska košava i sneg, bez ovoga nikako na put
Mondo pre 1 satjoš 50 povezanih