Повезане вести
Докторки из Горњег Милановца упозорење пред отказ јер подржава протесте
Нова 13.12.2021
Др Дивна Симовић Шиљковић, специјалиста опште медицине и изабрани лекар у Дому здравља у Горњем Милановцу, добила је од директора ове установе упозорење пред отказ уговора о раду. Докторка каже да је упозорење стигло након… »
Докторка: Добила сам упозорење пред отказ јер подржавам протесте
Н1 Инфо 13.12.2021
Докторка Дивна Симовић Шиљковић, која ради у Дому здравља у Горњем Милановцу, добила је упозорење пред отказ јер је на Фејсбуку подржала протесте, а била је и учесник на блокадама. Она за Н1 каже да јој је упозорење уручено… »
Докторка из Горњег Милановца: Добила сам упозорење пред отказ јер подржавам протесте
Морава инфо 13.12.2021
ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ – Докторка Дивна Симовић Шиљковић, која ради у Дому здравља у Горњем Милановцу, добила је упозорење пред отказ јер је на Фејсбуку подржала протесте, а била је и учесник на блокадама. Она за Н1 каже да јој је… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 7 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана