Povezane vesti
"Moji ne žele da se udam, teško im je": Srpska pevačica o venčanju sa fudbalerom: "Ako bude svadbe, moj tata će preplakati"…
Blic 13.12.2021
Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić, koji trenutno igra za fudbalski klub Rubin Kazanj, više ne kriju ljubavnu vezu od očiju javnosti, a pevačica je sada progovorila i o svadbi. - Neće mi smetati ako me budu nazivali ženom ili devojkom fudbalera… »
Neće mi smetati da me zovu žena fudbalera! Naša pevačica progovorila o svadbi: Moji roditelji su ga prihvatili fenomenalno!
Kurir 13.12.2021
Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić, koji trenutno igra za fudbalski klub Rubin Kazanj, više ne kriju svoju ljubavnu vezu od očiju javnosti. - Ne volim da pričam o svom privatnom životu, videli ste sve na mom Instagramu. Lepo mi je, uživam, to se… »
Tamara Milutinović progovorila o vezi s Darkom Jevtićem, pa priznala: Želim da budem žena fudbalera!
Vesti online 13.12.2021
Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić, koji trenutno igra za fudbalski klub Rubin Kazanj, više ne kriju svoju ljubavnu vezu od očiju javnosti. Popularna folk pevačica, nakon turbulentnog perioda kada je ljubavni život u pitanju, napokon uživa u vezi… »
Vesti dana »
Tužioci: Dokazali smo da su Tači i saoptuženi imali i sproveli zločinačku nameru
Beta pre 16 minutajoš 39 povezanih
NBS: U drugoj polovini 2025. porasle i dinarska i devizna štednja
Ekapija pre 3 satajoš 30 povezanih
Lindzi Von podvrgnuta još jednoj operaciji posle pada na Zimskim olimpijskim igrama
Euronews pre 11 minutajoš 24 povezane
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1 kod Pionirskog parka
Insajder pre 3 satajoš 8 povezanih
Vučić: Prva rešenja za „Svoj na svome“ krajem februara ili početkom marta
Nedeljnik pre 3 satajoš 81 povezana