Повезане вести

"Моји не желе да се удам, тешко им је": Српска певачица о венчању са фудбалером: "Ако буде свадбе, мој тата ће преплакати"…

"Моји не желе да се удам, тешко им је": Српска певачица о венчању са фудбалером: "Ако буде свадбе, мој тата ће преплакати"…

Блиц 13.12.2021
Тамара Милутиновић и фудбалер Дарко Јевтић, који тренутно игра за фудбалски клуб Рубин Казањ, више не крију љубавну везу од очију јавности, а певачица је сада проговорила и о свадби. - Неће ми сметати ако ме буду називали женом… »
Неће ми сметати да ме зову жена фудбалера! Наша певачица проговорила о свадби: Моји родитељи су га прихватили феноменално!

Неће ми сметати да ме зову жена фудбалера! Наша певачица проговорила о свадби: Моји родитељи су га прихватили феноменално!

Курир 13.12.2021
Тамара Милутиновић и фудбалер Дарко Јевтић, који тренутно игра за фудбалски клуб Рубин Казањ, више не крију своју љубавну везу од очију јавности. - Не волим да причам о свом приватном животу, видели сте све на мом Инстаграму… »
Тамара Милутиновић проговорила о вези с Дарком Јевтићем, па признала: Желим да будем жена фудбалера!

Тамара Милутиновић проговорила о вези с Дарком Јевтићем, па признала: Желим да будем жена фудбалера!

Вести онлине 13.12.2021
Тамара Милутиновић и фудбалер Дарко Јевтић, који тренутно игра за фудбалски клуб Рубин Казањ, више не крију своју љубавну везу од очију јавности. Популарна фолк певачица, након турбулентног периода када је љубавни живот у… »

Вести дана »