Povezane vesti
Stefanoviću uručen Krst vožda Đorđa Stratimirovića: Da deca znaju kakve pretke imamo
Danas 13.12.2021
Centar za razvoj Šajkaške odlikovao je danas ministra odbrane Nebojšu Stefanovića Krstom vožda Đorđa Stratimirovića, koji je ocenio da smo „u Srbiji, nažalost, neretko dozvoljavali da naše velikane i njihova dela prekrije zaborav“. „Ponosan sam da danas… »
Ministru Stefanoviću uručen Krst vožda Đorđa Stratimirovića
RTV 13.12.2021
BEOGRAD - Centar za razvoj Šajkaške odlikovao je danas potpredsednika Vlade i ministra odbrane Nebojšu Stefanovića Krstom vožda Đorđa Stratimirovića. Ovaj orden, ustanovljen povodom prenosa i sahrane posmrtnih ostataka generala i vožda Đorđa… »
Stefanoviću uručen Krst vožda Đorđa Stratimirovića
Nova 13.12.2021
Centar za razvoj Šajkaške odlikovao je danas ministra odbrane Nebojšu Stefanovića Krstom vožda Djordja Stratimirovića, koji je ocenio da smo "u Srbiji, nažalost, neretko dozvoljavali da naše velikane i njihova dela prekrije zaborav". „Ponosan sam da… »
Vesti dana »

Vučić: Bio sam na rođendanu kod Željka Mitrovića, tamo je bio i direktor Nove s
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

(Mape) alarm u Evropi! Preti opasnost zbog jake oluje koja će zahvatiti i Balkan, a trajaće danima: Grad veličine 6 cm, jaki pljuskovi i tornado, a evo šta čeka Srbiju
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

"Tražiću podršku za nezavisnost Republike Srpske": Dodik uskoro putuje u Moskvu: Zamoliću da na Savetu bezbednosti podignu veto
Blic pre 7 satijoš 2 povezane

Dekan Filozofskog fakulteta u Novom Sadu: Sadistički nas muče i hiljadu puta puštaju "bebeći plač", ali ja ostajem celu noć (video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Boban je kapetan "bele lađe" Krstari prelepim predelima kroz klisuru: Trasa dugačka 14 kilometara ostavlja bez daha
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane