Povezane vesti
Devojka mi je priznala da je imala s*ks sa mojim šefom: Na poslovnoj večeri su počeli da se gledaju, a onda su oboje otišli…
Kurir 13.12.2021
Aninimni muškarac poslao je mejl u kome je napisao da je pozvao je svoju devojku na poslovnu večeru, ali nije ni očekivao da će ona početi da očijuka sa njegovim šefom. - Moja nova devojka je priznala da je imala s*ks sa mojim šefom na našoj božićnoj… »
Našla sam je posle 2 dana i udarila sam je! Anastasija prvi put o tuči zbog Cece - Mama nas je nakon toga sklonila
Mondo 13.12.2021
Anastasija Ražnatović je tada imala 12 godina. Anastasija Ražnatović je tada imala 12 godina. Anastasija Ražnatović je dete poznatih roditelja, a s tim teretom je vremenom naučila da se nosi. Mlada pevačica priznala je prvi put da se potukla dok je još… »
Anastasija se potukla zbog cece Pevačica otvorila dušu: Svi su bili šokirani
Večernje novosti 13.12.2021
Foto: Instagram - Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta… »
Rođena majka me prodala zbog muškarca: Ubedila me da sam luda pa me kljukala lekovima, a onda se priča još zakomplikovala…
Kurir 13.12.2021
Devojka pod imenom Alena Sanki posumnjala je da nešto nije u redu sa njenom vezom kad je tadašnji dečko postao jako blizak s njenom majkom. - Moja mama je spavala s mojim dečkom 8 meseci do dana pre mog 18. rođendana, a onda je otišla s njim i od tada su… »
Vesti dana »
Istekao rok za upis prava svojine, stiglo oko 2,5 miliona prijava
Biznis.rs pre 21 minutajoš 37 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1
Beta pre 21 minutajoš 3 povezane
Tužilaštvo zatražilo 45 godina zatvora za Tačija, Veseljija, Seljimija i Krasnićija
Beta pre 26 minutajoš 17 povezanih