Povezane vesti
Visoki predstavnik osuđuje akte koje je usvojila Narodna skupština RS
Glas Amerike 13.12.2021
SARAJEVO — Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit saopštio je da osuđuje akte koje je Narodna skupština RS donijela na sjednici održanoj u petak. „Usvojeni zaključci obvezuju vlasti RS na poduzimanje konkretnih zakonodavnih i drugih aktivnosti koje bi… »
Banjalučani i Sarajlije nakon odluka Skupštine RS: 'Svi bježe, niko ništa ne preduzima'
Slobodna Evropa 13.12.2021
"To Dodik (Milorad, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine) pravi gluposti k’o i obično. Ja sam penzionerka i to s malom penzijom, zahvaljujući upravo Dodiku i njegovoj vlasti. Niko mi nije znao objasniti kako i šta rade da ja imam tako malu penziju… »
Šmit osudio zaključke Narodne skupštine RS, to je najava kršenja Dejtonskog sporazuma
Novi magazin 13.12.2021
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit osudio je zaključke Narodne skupštine Republike Srpske, koji se odnose na vraćanje ranije prenetih nadležnosti tog bh. entiteta na nivo Bosne i Hercegovine. "Snažno osuđujem akte koje je Narodna skupština Republike… »
Mogući scenariji nakon odluke Skupštine u Banjaluci
Slobodna Evropa 13.12.2021
Treći dan nakon što je Skupština bh. entiteta Republike Srpske izglasla zaključke o "prijenosu nadležnosti sa BiH na nivo RS", visoki predstavnik međunarodne zajednice u BiH Kristijan Šmit (Christian Schmidt) osudio je "radikalne političke aktivnosti i… »
Šmit osuđuje poteze RS: Pretnja stabilnosti BiH i podrivanje perspektive građana
N1 Info 13.12.2021
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit osudio je zaključke Narodne skupštine Republike Srpske, koji se odnose na vraćanje ranije prenetih nadležnosti tog bh. entiteta na nivo Bosne i Hercegovine. „Snažno osuđujem akte koje je Narodna skupština Republike… »
Šmit osudio zaključke Narodne skupštine RS, to je najava kršenja Dejtonskog sporazuma
Danas 13.12.2021
Visoki predstavnik u BiH Kristijan Šmit osudio je zaključke Narodne skupštine Republike Srpske, koji se odnose na vraćanje ranije prenetih nadležnosti tog bh. entiteta na nivo Bosne i Hercegovine. „Snažno osuđujem akte koje je Narodna skupština Republike… »
Šmit osudio zaključke Srpske o prenosu nadležnosti
RTV 13.12.2021
SARAJEVO - Šef OHR u BiH Kristijan Šmit, kojeg Republika Srpska ne priznaje, oštro je danas osudio zaključke NSRS od petka o prenosu nadležnosti sa BiH i pozvao na, kako je naveo, puno poštovanje Opšteg okvirnog sporazuma za mir. "Sve strane moraju da… »
Šmit oštro kritikovao odluku Srpske
Vesti online 13.12.2021
Šef OHR u BiH Kristijan Šmit, kojeg Republika Srpska ne priznaje, oštro je danas osudio zaključke NSRS od petka o prenosu nadležnosti sa BiH i pozvao na, kako je naveo, puno poštovanje Opšteg okvirnog sporazuma za mir. “Sve strane moraju da deluju unutar… »
Vesti dana »
Raste broj povređenih u snažnom zemljotresu u Japanu, vlada upozorava na mogući jači potres
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
Novi magazin pre 36 minutajoš 15 povezanih
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 28 povezanih