Повезане вести
Високи представник осуђује акте које је усвојила Народна скупштина РС
Глас Америке 13.12.2021
САРАЈЕВО — Високи представник у БиХ Кристијан Шмит саопштио је да осуђује акте које је Народна скупштина РС донијела на сједници одржаној у петак. „Усвојени закључци обвезују власти РС на подузимање конкретних законодавних и… »
Бањалучани и Сарајлије након одлука Скупштине РС: 'Сви бјеже, нико ништа не предузима'
Слободна Европа 13.12.2021
"То Додик (Милорад, члан Предсједништва Босне и Херцеговине) прави глупости к’о и обично. Ја сам пензионерка и то с малом пензијом, захваљујући управо Додику и његовој власти. Нико ми није знао објаснити како и шта раде да ја… »
Шмит осудио закључке Народне скупштине РС, то је најава кршења Дејтонског споразума
Нови магазин 13.12.2021
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит осудио је закључке Народне скупштине Републике Српске, који се односе на враћање раније пренетих надлежности тог бх. ентитета на ниво Босне и Херцеговине. "Снажно осуђујем акте које је… »
Могући сценарији након одлуке Скупштине у Бањалуци
Слободна Европа 13.12.2021
Трећи дан након што је Скупштина бх. ентитета Републике Српске изгласла закључке о "пријеносу надлежности са БиХ на ниво РС", високи представник међународне заједнице у БиХ Кристијан Шмит (Цхристиан Сцхмидт) осудио је "радикалне… »
Шмит осуђује потезе РС: Претња стабилности БиХ и подривање перспективе грађана
Н1 Инфо 13.12.2021
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит осудио је закључке Народне скупштине Републике Српске, који се односе на враћање раније пренетих надлежности тог бх. ентитета на ниво Босне и Херцеговине. „Снажно осуђујем акте које је… »
Шмит осудио закључке Народне скупштине РС, то је најава кршења Дејтонског споразума
Данас 13.12.2021
Високи представник у БиХ Кристијан Шмит осудио је закључке Народне скупштине Републике Српске, који се односе на враћање раније пренетих надлежности тог бх. ентитета на ниво Босне и Херцеговине. „Снажно осуђујем акте које је… »
Шмит осудио закључке Српске о преносу надлежности
РТВ 13.12.2021
САРАЈЕВО - Шеф ОХР у БиХ Кристијан Шмит, којег Република Српска не признаје, оштро је данас осудио закључке НСРС од петка о преносу надлежности са БиХ и позвао на, како је навео, пуно поштовање Општег оквирног споразума за мир… »
Шмит оштро критиковао одлуку Српске
Вести онлине 13.12.2021
Шеф ОХР у БиХ Кристијан Шмит, којег Република Српска не признаје, оштро је данас осудио закључке НСРС од петка о преносу надлежности са БиХ и позвао на, како је навео, пуно поштовање Општег оквирног споразума за мир. “Све… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 5 минутајош 28 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 27 повезаних
Арапски АДНОЦ водећи кандидат за преузимање НИС-а – 15. јануар крајњи рок за одлуку
Бизнис.рс пре 29 минутајош 23 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији са преко 32.000 пријава у прва три дана
Наслови.аи пре 1 сатјош 45 повезаних