Povezane vesti
Farma je bila kao obrazovni program: Topalko uporedio rijalitije - "Samo što gluplje i što banalnije, plašim se"
Mondo 13.12.2021
Topalko je pre desetak godina učestvovao u rijalitiju Farma. Topalko je pre desetak godina učestvovao u rijalitiju Farma. Milan Topalović Topalko je i sam svojevremeno bio učesnik Farme, tada popularnog formata rijalitija, ali smatra da se za deset… »
Topalko od farme zaradio 100.000 €, SAD opleo po rijalitijima Format gde sam ja učestvovao bio je obrazovni program a ovo…
Kurir 13.12.2021
Pevač Milan Topalović Topalko progovorio je na temu rijaliti programa koji su sve popularniji na našim prostorima, jer je pre deset godina i sam bio učesnik jednog i učešćem zaradio 100.000 evra. Topalko je žestoko prokomentarisao današnje rijaliti… »
Vesti dana »
Amerika ponovo napala Iran! Razbuktao se žestok rat, ima mrtvih, Netanjahu iskoristio priliku i naredio: "Još jače stisnite gas"
Blic pre 4 satijoš 30 povezanih
UŽIVO Medvedev šokantno eliminisan posle velike drame, najveća senzacija na Rolan Garosu
Nova pre 21 minutajoš 29 povezanih
Četvoro mrtvih i petoro povređenih u sudaru voza i školskog autobusa u Belgiji
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Političari o Mićunoviću: Večiti borac za demokratiju, slobodno i pravedno društvo
Insajder pre 1 satjoš 49 povezanih
Stabilno i toplo vreme u Srbiji sa visokim temperaturama i upozorenjima na UV zračenje
Naslovi.ai pre 1 satjoš 24 povezane