Povezane vesti
Farma je bila kao obrazovni program: Topalko uporedio rijalitije - "Samo što gluplje i što banalnije, plašim se"
Mondo 13.12.2021
Topalko je pre desetak godina učestvovao u rijalitiju Farma. Topalko je pre desetak godina učestvovao u rijalitiju Farma. Milan Topalović Topalko je i sam svojevremeno bio učesnik Farme, tada popularnog formata rijalitija, ali smatra da se za deset… »
Topalko od farme zaradio 100.000 €, SAD opleo po rijalitijima Format gde sam ja učestvovao bio je obrazovni program a ovo…
Kurir 13.12.2021
Pevač Milan Topalović Topalko progovorio je na temu rijaliti programa koji su sve popularniji na našim prostorima, jer je pre deset godina i sam bio učesnik jednog i učešćem zaradio 100.000 evra. Topalko je žestoko prokomentarisao današnje rijaliti… »
Vesti dana »
Ukinut pritvor Dragani Sotirovski: Bivšoj gradonačelnici Niša zabranjeno da napušta stan
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Radnika udario grom na gradilištu: Užas u Turskoj, kamere zabeležile jezive trenutke
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
(Foto) Meliha iz Sarajeva umrla 8. decembra, ali i dalje nema ko da je sahrani! Apel koji slama srca se širi mrežama: Traže se rođaci
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Porodica prijavila nestanak muškarca, pripadnika MUP-a: Policija ga našla, on izvršio samoubistvo
Blic pre 5 satijoš 1 povezana