Povezane vesti
Farma je bila kao obrazovni program: Topalko uporedio rijalitije - "Samo što gluplje i što banalnije, plašim se"
Mondo 13.12.2021
Topalko je pre desetak godina učestvovao u rijalitiju Farma. Topalko je pre desetak godina učestvovao u rijalitiju Farma. Milan Topalović Topalko je i sam svojevremeno bio učesnik Farme, tada popularnog formata rijalitija, ali smatra da se za deset… »
Topalko od farme zaradio 100.000 €, SAD opleo po rijalitijima Format gde sam ja učestvovao bio je obrazovni program a ovo…
Kurir 13.12.2021
Pevač Milan Topalović Topalko progovorio je na temu rijaliti programa koji su sve popularniji na našim prostorima, jer je pre deset godina i sam bio učesnik jednog i učešćem zaradio 100.000 evra. Topalko je žestoko prokomentarisao današnje… »
Vesti dana »
Vozač pokosio automobilom studentkinju na protestu, osumnjičen za teško ubistvo u pokušaju
RTV pre 22 minutajoš 92 povezane
Studenti i građani u šetnji od Pravnog fakulteta u Beogradu ka tužilaštvu: "Nećete nas gaziti"
Insajder pre 58 minutajoš 13 povezanih
Miloš Jovanović: Pozivamo sve građane da se priključe blokadama, građanskoj neposlušnosti, ako treba i generalnom štrajku
Danas pre 58 minutajoš 40 povezanih
Hronologija slučaja ubistva Olivera Ivanovića: Godine bez odgovora
BBC News pre 5 satijoš 40 povezanih