Povezane vesti
Farma je bila kao obrazovni program: Topalko uporedio rijalitije - "Samo što gluplje i što banalnije, plašim se"
Mondo 13.12.2021
Topalko je pre desetak godina učestvovao u rijalitiju Farma. Topalko je pre desetak godina učestvovao u rijalitiju Farma. Milan Topalović Topalko je i sam svojevremeno bio učesnik Farme, tada popularnog formata rijalitija, ali smatra da se za deset… »
Topalko od farme zaradio 100.000 €, SAD opleo po rijalitijima Format gde sam ja učestvovao bio je obrazovni program a ovo…
Kurir 13.12.2021
Pevač Milan Topalović Topalko progovorio je na temu rijaliti programa koji su sve popularniji na našim prostorima, jer je pre deset godina i sam bio učesnik jednog i učešćem zaradio 100.000 evra. Topalko je žestoko prokomentarisao današnje rijaliti… »
Vesti dana »
Hegset: Američke snage ubile iranskog zvaničnika umešanog u navodni atentat na Trampa
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 34 povezane
Pentagon objavio snimak torpedovanja iranske fregate! General Kejn: Rano je za kraj rata; komandant Kuds osumnjičen da radi sa Mosadom?
Večernje novosti pre 11 minutajoš 173 povezane
Zlatku Kokanoviću potvrđen pritvor, aktivisti Udruženja "Ne damo Jadar" protestuju u Loznici
RTS pre 47 minutajoš 4 povezane
Kancelarija Tomanović: Inspektor Milenković ponovo otkrio, savladao i legitimisao tajnu pratnju
N1 Info pre 4 satijoš 5 povezanih
MOL prijavio Janaf Europskoj komisiji zbog zlouporabe monopolskog položaja
SEEbiz pre 2 satajoš 20 povezanih