Povezane vesti

Seks je bio žestok, čula sam i šta Maja izgovara! Dalila detaljno opisala akciju na metar od nje - nastao haos u kući!

Seks je bio žestok, čula sam i šta Maja izgovara! Dalila detaljno opisala akciju na metar od nje - nastao haos u kući!

Mondo 14.12.2021
Maja ponosna, a Dalila i dalje u šoku. Maja ponosna, a Dalila i dalje u šoku. Dalila Dragojević i Filip Car sinoć su izabrani za potrčke, a u izolaciji im se pridružila i Maja Marinković, koja je posle burne svađe sa svojim dečkom zatresla njegov krevet… »
Misliš da ćeš s*ksom nešto rešiti! Karić stavio Maju na stub srama, a Car otkrio ispred koga su još imali odnose! (video)…

Misliš da ćeš s*ksom nešto rešiti! Karić stavio Maju na stub srama, a Car otkrio ispred koga su još imali odnose! (video)…

Kurir 14.12.2021
O intimnom odnosu Maje Marinković i Filipa Cara, koji se dogodio u izolaciji ispred Dalile Dragojević, bruji Bela kuća. Stefan Karić je uvek tu da iskreno posavetuje, ali i iskritikuje Maju, što je učinio i sada: - Dejan i pola sobe je bilo budno kad smo… »
Car i maja imali vrelu akciju pored dalile, Osman ih potkačio kao niko! Karić bi da im se pridruži, a evo šta im je poručio!…

Car i maja imali vrelu akciju pored dalile, Osman ih potkačio kao niko! Karić bi da im se pridruži, a evo šta im je poručio!…

Kurir 14.12.2021
Maja Marinković i Filip Car ne ustručavaju se od kamera, pa tako redovno imaju vrele akcije i ne obaziru. Takođe, oni ne vode računa da li ima nekog pored njih u tom trenutku. Ipak, sada su prevazišli same sebe, te je u krevetu pored njih ležala Dalila… »
Blud i razvrat! Dalila detaljno opisala majini carev s*KS koji je gledala: Ljubavni trougao zgrozio javnost, priznala šta je…

Blud i razvrat! Dalila detaljno opisala majini carev s*KS koji je gledala: Ljubavni trougao zgrozio javnost, priznala šta je…

Kurir 14.12.2021
Zadrugari su započeli novu temu na porodičnom sastanku, a Maja Marinković prokomentarisala je intimni čin Filipa Cara i njen na samo par metara od Dalile Dragojević: - Ograđujem se od tebe cele priče, Dalila nije moja bivša devojka, to sam ja, ja imam… »
Dejan bivšu ženu prati u stopu: Ponovo se našli zajedno, ona mu ljubomoriše, a Dragojević je ispituje o caru! (video)

Dejan bivšu ženu prati u stopu: Ponovo se našli zajedno, ona mu ljubomoriše, a Dragojević je ispituje o caru! (video)

Kurir 14.12.2021
Dalila Dragojević je u pušionici opet komentarisa se*s koji su imali Maja Marinković i Filip Car pored nje u izolaciji. Ona je i dalje u šoku zbog svega što je doživela. - Ljudi, oni uzdasi, lupanje, meni nije bilo dobro, ja ne znam kako sam to izdržala… »

Vesti dana »