Повезане вести

Секс је био жесток, чула сам и шта Маја изговара! Далила детаљно описала акцију на метар од ње - настао хаос у кући!

Секс је био жесток, чула сам и шта Маја изговара! Далила детаљно описала акцију на метар од ње - настао хаос у кући!

Мондо 14.12.2021
Маја поносна, а Далила и даље у шоку. Маја поносна, а Далила и даље у шоку. Далила Драгојевић и Филип Цар синоћ су изабрани за потрчке, а у изолацији им се придружила и Маја Маринковић, која је после бурне свађе са својим… »
Мислиш да ћеш с*ксом нешто решити! Карић ставио Мају на стуб срама, а Цар открио испред кога су још имали односе! (видео)…

Мислиш да ћеш с*ксом нешто решити! Карић ставио Мају на стуб срама, а Цар открио испред кога су још имали односе! (видео)…

Курир 14.12.2021
О интимном односу Маје Маринковић и Филипа Цара, који се догодио у изолацији испред Далиле Драгојевић, бруји Бела кућа. Стефан Карић је увек ту да искрено посаветује, али и искритикује Мају, што је учинио и сада: - Дејан и пола… »
Цар и маја имали врелу акцију поред далиле, Осман их поткачио као нико! Карић би да им се придружи, а ево шта им је поручио!…

Цар и маја имали врелу акцију поред далиле, Осман их поткачио као нико! Карић би да им се придружи, а ево шта им је поручио!…

Курир 14.12.2021
Маја Маринковић и Филип Цар не устручавају се од камера, па тако редовно имају вреле акције и не обазиру. Такође, они не воде рачуна да ли има неког поред њих у том тренутку. Ипак, сада су превазишли саме себе, те је у кревету… »
Блуд и разврат! Далила детаљно описала мајини царев с*КС који је гледала: Љубавни троугао згрозио јавност, признала шта је…

Блуд и разврат! Далила детаљно описала мајини царев с*КС који је гледала: Љубавни троугао згрозио јавност, признала шта је…

Курир 14.12.2021
Задругари су започели нову тему на породичном састанку, а Маја Маринковић прокоментарисала је интимни чин Филипа Цара и њен на само пар метара од Далиле Драгојевић: - Ограђујем се од тебе целе приче, Далила није моја бивша… »
Дејан бившу жену прати у стопу: Поново се нашли заједно, она му љубоморише, а Драгојевић је испитује о цару! (видео)

Дејан бившу жену прати у стопу: Поново се нашли заједно, она му љубоморише, а Драгојевић је испитује о цару! (видео)

Курир 14.12.2021
Далила Драгојевић је у пушионици опет коментариса се*с који су имали Маја Маринковић и Филип Цар поред ње у изолацији. Она је и даље у шоку због свега што је доживела. - Људи, они уздаси, лупање, мени није било добро, ја не… »

Вести дана »