Povezane vesti

Seks je bio žestok, čula sam i šta Maja izgovara! Dalila detaljno opisala akciju na metar od nje - nastao haos u kući!

Seks je bio žestok, čula sam i šta Maja izgovara! Dalila detaljno opisala akciju na metar od nje - nastao haos u kući!

Mondo 14.12.2021
Maja ponosna, a Dalila i dalje u šoku. Maja ponosna, a Dalila i dalje u šoku. Dalila Dragojević i Filip Car sinoć su izabrani za potrčke, a u izolaciji im se pridružila i Maja Marinković, koja je posle burne svađe sa svojim dečkom zatresla njegov… »
Misliš da ćeš s*ksom nešto rešiti! Karić stavio Maju na stub srama, a Car otkrio ispred koga su još imali odnose…

Misliš da ćeš s*ksom nešto rešiti! Karić stavio Maju na stub srama, a Car otkrio ispred koga su još imali odnose…

Kurir 14.12.2021
O intimnom odnosu Maje Marinković i Filipa Cara, koji se dogodio u izolaciji ispred Dalile Dragojević, bruji Bela kuća. Stefan Karić je uvek tu da iskreno posavetuje, ali i iskritikuje Maju, što je učinio i sada: - Dejan i pola sobe je bilo budno… »
Car i maja imali vrelu akciju pored dalile, Osman ih potkačio kao niko! Karić bi da im se pridruži, a evo šta im je…

Car i maja imali vrelu akciju pored dalile, Osman ih potkačio kao niko! Karić bi da im se pridruži, a evo šta im je…

Kurir 14.12.2021
Maja Marinković i Filip Car ne ustručavaju se od kamera, pa tako redovno imaju vrele akcije i ne obaziru. Takođe, oni ne vode računa da li ima nekog pored njih u tom trenutku. Ipak, sada su prevazišli same sebe, te je u krevetu pored njih ležala… »
Blud i razvrat! Dalila detaljno opisala majini carev s*KS koji je gledala: Ljubavni trougao zgrozio javnost, priznala šta je…

Blud i razvrat! Dalila detaljno opisala majini carev s*KS koji je gledala: Ljubavni trougao zgrozio javnost, priznala šta je…

Kurir 14.12.2021
Zadrugari su započeli novu temu na porodičnom sastanku, a Maja Marinković prokomentarisala je intimni čin Filipa Cara i njen na samo par metara od Dalile Dragojević: - Ograđujem se od tebe cele priče, Dalila nije moja bivša devojka, to sam ja, ja… »
Dejan bivšu ženu prati u stopu: Ponovo se našli zajedno, ona mu ljubomoriše, a Dragojević je ispituje o caru! (video)

Dejan bivšu ženu prati u stopu: Ponovo se našli zajedno, ona mu ljubomoriše, a Dragojević je ispituje o caru! (video)

Kurir 14.12.2021
Dalila Dragojević je u pušionici opet komentarisa se*s koji su imali Maja Marinković i Filip Car pored nje u izolaciji. Ona je i dalje u šoku zbog svega što je doživela. - Ljudi, oni uzdasi, lupanje, meni nije bilo dobro, ja ne znam kako sam to… »
Maja Marinković bez blama imala odnos sa Carem, pred Dalilom!

Maja Marinković bez blama imala odnos sa Carem, pred Dalilom!

Svet plus 14.12.2021
Maja Marinković bez blama imala odnos sa Carem, pred Dalilom! Nije želela da sačeka da im se cimerka i bivša Careva devojka, uspava! Sandra Čaprić je izabrala je Dalilu i Cara za potrčke ove nedelje. Nakon što si Maja Marinković, Filip Car i… »

Vesti dana »