Povezane vesti

Jelena Karleuša odgovorila na napade hejtera zbog provokativnih fotografija

Jelena Karleuša odgovorila na napade hejtera zbog provokativnih fotografija

Vesti online 14.12.2021
Popularna pevačica Jelena Karleuša objavila je sinoć set provokativnih fotografija na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram. Pop zvezda bila je odevena u providni kostim crne boje koji je istakao njene bujne obline, a u prvom planu bila je njena… »
Primitivci, nisam ja bankarska službenica: Karleuša zapalila objavom - "Imam 43 godine i brutalno sam dobra"

Primitivci, nisam ja bankarska službenica: Karleuša zapalila objavom - "Imam 43 godine i brutalno sam dobra"

Mondo 14.12.2021
Pevačica okrenula zadnjicu na poslednjoj slici. Pevačica okrenula zadnjicu na poslednjoj slici Pevačica Jelena Karleuša neretko na društvenim mrežama podeli mišljenje o izgledu drugih pevačica, ali i svom izgledu. Nedavno je napisala da ne koristi… »
Nisam službenica u banci, a ni vaša mama, ja sam Jelena Karleuša: Jk žestoko udarila na one koji je prozivaju zbog…

Nisam službenica u banci, a ni vaša mama, ja sam Jelena Karleuša: Jk žestoko udarila na one koji je prozivaju zbog…

Kurir 14.12.2021
Jelena Karleuša okačila je seriju provokativnih fotografija na društvene mreže i oduševila mnoge, ali sudeći prema njenoj novoj objavi, postoje i određeni negativni komentari. Pevačica je pozirala u crnom kostimu, gde je u prvi plan stavila svoju… »

Vesti dana »