Povezane vesti
Vučević: Čim bude dozvoljeno počinje rekonstrukcija zgrade oštećene u požaru
Dnevnik 14.12.2021
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević kaže dan nakon požara u zgradi u novosadskom naselju Liman u Ulici Jožefa Marčoka da je Grad sve vreme u kontaktu sa Mesnom zajednicom i ostalim službama kako bi se videlo šta je ono što je… »
Vučević: Najvažnije je da nije bilo žrtava, čim se završi uviđaj kreće se u sanaciju zgrade
Kurir 14.12.2021
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević povodom jučerašnjeg požara u stambenoj zgradi na Limanu istakao je da niko od oštećenih stanara neće ostati nezbrinut, a čim se završi uviđaj krenuće se i u rekonstrukciju objekta. -Mi smo sve vreme u… »
Stanari zgrade koja je juče gorela smešteni u Hotel "Vojvodina"
Moj Novi Sad 14.12.2021
Dan nakon jučerašnjeg požara čije je gašenje trajalo više od tri sata, vatrogasci i policija još uvek dežuraju ispred zgrade u Ulici Jožefa Marčoka. Na licu mesta od jutros nalaze se i stanari ove zgrade koji, uz pratnju vatrogasaca, odlaze do… »
Spaljena zgrada na Limanu izgleda zastrašujuće: Izgorela dva stana FOTO, VIDEO
Nova 14.12.2021
Posledice požara koji je sinoć zahvatio stambenu zgradu u Ulici Jožefa Marčoka 5 na Limanu od jutros deluju zastrašujuće. Dva stana na šestom spratu su skoro potpuno izgorela, kao i krov nad većim delom zgrade, dok se voda od gašenja probila do… »
FOTO Zgrada na Limanu noć posle požara: Stanarima obezbeđen smeštaj, vatrogasci dežuraju
Radio 021 14.12.2021
Vatrogasci i policija još uvek dežuraju ispred zgrade u Ulici Jožefa Marčoka na Limanu, dan nakon jučerašnjeg požara čije je gašenje trajalo više od četiri sata. Na licu mesta od jutros nalaze se i stanari ove zgrade, koji uz pratnju… »
Vesti dana »
BLOG Beograd – Novi Sad: Podrška, hrana i dirljiv doček za studente
Vreme pre 41 minutajoš 50 povezanih
Studentkinja na putu do Novog Sada u suzama: „Srce mi je puno, izgrlila bih sve građane koji nas podržavaju“ VIDEO
Nova pre 29 minutajoš 32 povezane
Građani se utrkuju da što bolje dočekaju studente koji pješače ka Novom Sadu
Al Jazeera pre 53 minutajoš 73 povezane
Nema preživelih u sudaru aviona i helikoptera u Vašingtonu
Novi magazin pre 53 minutajoš 117 povezanih
Izrael pustio iz zatvora Palestince u okviru treće runde razmene za taoce
N1 Info pre 41 minutajoš 30 povezanih