Повезане вести

Станојевић није променио мишљење: ‘Не интересује ме како је јавност реаговала! Шта хоћете још да кажем?’ (видео)

Станојевић није променио мишљење: ‘Не интересује ме како је јавност реаговала! Шта хоћете још да кажем?’ (видео)

Хот спорт 14.12.2021
Одржана је конференција уочи дуела у Горњем Милановцу. Металац у среду дочекује Партизан, у оквиру заостале утакмице 20. кола Суперлиге Србије. Меч у Горњем Милановцу на програму је од 15 часова. Дан уочи утакмице, одржана је… »
Станоје о испаду после Анортозиса: Рекао сам и за разбијене прозоре!

Станоје о испаду после Анортозиса: Рекао сам и за разбијене прозоре!

Н1 Инфо 14.12.2021
Део конференције за медије уочи меча са Металцем, тренер Партизана Александар Станојевић посветио је жустром излагању после меча са Анортозисом у четвртак, у којем су црно-бели ремијем (1:1) изборили пласман у шеснаестину финала… »
Нова бурна конференција Александра станојевића: Тренер Партизана оштро: То је ваша ствар и не инересује ме ваше мишљење

Нова бурна конференција Александра станојевића: Тренер Партизана оштро: То је ваша ствар и не инересује ме ваше мишљење

Спортал блиц 14.12.2021
, актуелни шеф стручног штаба , осврнуо се на , али и на предстојеће гостовање . На претходној конференцији стратег црно-белих био је незадовољан дешавањима на стадиону Партизана, што на терену, што на трибинама. Једно од… »
Станојевић опет беснео, причао о разбијању свлачионице: Је л’ треба да цртам?

Станојевић опет беснео, причао о разбијању свлачионице: Је л’ треба да цртам?

Нова 14.12.2021
Тренер Партизана Александар Станојевић је у најави утакмице против Металца из Горњег Милановца поново побеснео и ушао у вербални рат са новинарима, као после меча против Анортозиса. Управо је реакција после тог меча била тема… »
"Исто мислим и стојим при томе" бурна конференција Партизана: Станојевић подигао глас - Нисам читао и не интересује ме!

"Исто мислим и стојим при томе" бурна конференција Партизана: Станојевић подигао глас - Нисам читао и не интересује ме!

Мондо 14.12.2021
Александар Станојевић говорио је и о претходној конференцији Партизана због које се дигла велика бура у јавности. Александар Станојевић говорио је и о претходној конференцији Партизана због које се дигла велика бура у јавности… »
Станојевић опет о анортозису: "Из ког интереса ми постављате то питање, треба ли да цртам"

Станојевић опет о анортозису: "Из ког интереса ми постављате то питање, треба ли да цртам"

Вечерње новости 14.12.2021
ФОТО: ФК Партизан На претходној конференцији за медије, после сусрета са Анортозисом, Станојевић није био задовољан посетом и реакцијом навијача на резултат, иако је Партизан обезбедио пласман у нокаут фазу где ће се после… »

Вести дана »