Povezane vesti
Stanojević nije promenio mišljenje: ‘Ne interesuje me kako je javnost reagovala! Šta hoćete još da kažem?’ (video)
Hot sport 14.12.2021
Održana je konferencija uoči duela u Gornjem Milanovcu. Metalac u sredu dočekuje Partizan, u okviru zaostale utakmice 20. kola Superlige Srbije. Meč u Gornjem Milanovcu na programu je od 15 časova. Dan uoči utakmice, održana je konferencija za… »
Stanoje o ispadu posle Anortozisa: Rekao sam i za razbijene prozore!
N1 Info 14.12.2021
Deo konferencije za medije uoči meča sa Metalcem, trener Partizana Aleksandar Stanojević posvetio je žustrom izlaganju posle meča sa Anortozisom u četvrtak, u kojem su crno-beli remijem (1:1) izborili plasman u šesnaestinu finala Lige konferencije… »
"Isto mislim i stojim pri tome" burna konferencija Partizana: Stanojević podigao glas - Nisam čitao i ne interesuje me!
Mondo 14.12.2021
Aleksandar Stanojević govorio je i o prethodnoj konferenciji Partizana zbog koje se digla velika bura u javnosti. Aleksandar Stanojević govorio je i o prethodnoj konferenciji Partizana zbog koje se digla velika bura u javnosti. Aleksandar Stanojević… »
Stanojević opet besneo, pričao o razbijanju svlačionice: Je l’ treba da crtam?
Nova 14.12.2021
Trener Partizana Aleksandar Stanojević je u najavi utakmice protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca ponovo pobesneo i ušao u verbalni rat sa novinarima, kao posle meča protiv Anortozisa. Upravo je reakcija posle tog meča bila tema, što je trenera… »
Nova burna konferencija Aleksandra stanojevića: Trener Partizana oštro: To je vaša stvar i ne ineresuje me vaše mišljenje
Sportal blic 14.12.2021
, aktuelni šef stručnog štaba , osvrnuo se na , ali i na predstojeće gostovanje . Na prethodnoj konferenciji strateg crno-belih bio je nezadovoljan dešavanjima na stadionu Partizana, što na terenu, što na tribinama. Jedno od pitanja na konferenciji… »
Stanojević opet o anortozisu: "Iz kog interesa mi postavljate to pitanje, treba li da crtam"
Večernje novosti 14.12.2021
FOTO: FK Partizan Na prethodnoj konferenciji za medije, posle susreta sa Anortozisom, Stanojević nije bio zadovoljan posetom i reakcijom navijača na rezultat, iako je Partizan obezbedio plasman u nokaut fazu gde će se posle zimske pauze sastati sa… »
Vesti dana »
Primirje u Gazi počinje u nedelju, izraelska vlada odobrila dogovor
BBC News pre 3 satajoš 30 povezanih
Rusi oslobodili dva naselja u samoproglašenoj Donjeckoj Narodnoj Republici
RTV pre 3 satajoš 22 povezane