Povezane vesti
Stanojević nije promenio mišljenje: ‘Ne interesuje me kako je javnost reagovala! Šta hoćete još da kažem?’ (video)
Hot sport 14.12.2021
Održana je konferencija uoči duela u Gornjem Milanovcu. Metalac u sredu dočekuje Partizan, u okviru zaostale utakmice 20. kola Superlige Srbije. Meč u Gornjem Milanovcu na programu je od 15 časova. Dan uoči utakmice, održana je konferencija za medije… »
Stanoje o ispadu posle Anortozisa: Rekao sam i za razbijene prozore!
N1 Info 14.12.2021
Deo konferencije za medije uoči meča sa Metalcem, trener Partizana Aleksandar Stanojević posvetio je žustrom izlaganju posle meča sa Anortozisom u četvrtak, u kojem su crno-beli remijem (1:1) izborili plasman u šesnaestinu finala Lige konferencije. Osuo… »
Nova burna konferencija Aleksandra stanojevića: Trener Partizana oštro: To je vaša stvar i ne ineresuje me vaše mišljenje
Sportal blic 14.12.2021
, aktuelni šef stručnog štaba , osvrnuo se na , ali i na predstojeće gostovanje . Na prethodnoj konferenciji strateg crno-belih bio je nezadovoljan dešavanjima na stadionu Partizana, što na terenu, što na tribinama. Jedno od pitanja na konferenciji bilo… »
Stanojević opet besneo, pričao o razbijanju svlačionice: Je l’ treba da crtam?
Nova 14.12.2021
Trener Partizana Aleksandar Stanojević je u najavi utakmice protiv Metalca iz Gornjeg Milanovca ponovo pobesneo i ušao u verbalni rat sa novinarima, kao posle meča protiv Anortozisa. Upravo je reakcija posle tog meča bila tema, što je trenera Partizana… »
"Isto mislim i stojim pri tome" burna konferencija Partizana: Stanojević podigao glas - Nisam čitao i ne interesuje me!
Mondo 14.12.2021
Aleksandar Stanojević govorio je i o prethodnoj konferenciji Partizana zbog koje se digla velika bura u javnosti. Aleksandar Stanojević govorio je i o prethodnoj konferenciji Partizana zbog koje se digla velika bura u javnosti. Aleksandar Stanojević… »
Stanojević opet o anortozisu: "Iz kog interesa mi postavljate to pitanje, treba li da crtam"
Večernje novosti 14.12.2021
FOTO: FK Partizan Na prethodnoj konferenciji za medije, posle susreta sa Anortozisom, Stanojević nije bio zadovoljan posetom i reakcijom navijača na rezultat, iako je Partizan obezbedio plasman u nokaut fazu gde će se posle zimske pauze sastati sa… »
Vesti dana »
Zabrana saobraćaja za šlepere na 40 puteva, uveče se može očekivati još snega
Beta pre 16 minutajoš 86 povezanih
Ovo treba ispoštovati na Božić: običaji i verovanja za praznik rođenja
Mondo pre 2 satajoš 50 povezanih
Tramp: SAD će uvek biti tu za NATO, čak i ako saveznici ne budu tu za nas
Telegraf pre 36 minutajoš 77 povezanih
Američka vojska zaplenila dva tankera, jedan plovio pod ruskom zastavom
N1 Info pre 36 minutajoš 41 povezana
Svečano lomljenje božićne česnice sa patrijarhom ispred Hrama Svetog Save
Danas pre 4 satijoš 30 povezanih