Повезане вести
Огласила се сестра кике Ђукић након сахране: Њене речи кидају душу, огромна бол за јутјуберком
Курир 14.12.2021
Јутјуберка Кристина Кика Ђукић сахрањена е данас на гробљу Лешће, где су се најближи опростили од ње. Сахрани су присуствовали многобројни пријатељи, родбина али и јутјубери и инфлуенсери међу којима су Андрија Јовановић… »
Јецаји одзвањају гробљем: Породица, пријатељи и колеге јутјуберке Кристине Ђукић дошли да се опросте од најдраже Кике
Блиц 14.12.2021
Млада јутјуберка Кристина Кика Ђукић (21), која је извршила самоубиство у ноћи између 8. и 9. децембра, биће сахрањена данас на гробљу Лешће. Породица, пријатељи колеге јутјуберке Кике Ђукић дошли да се опросте од најдраже, а… »
Бебо, отишла си на место где нема мржње и пакости Кикина мајка грцајући у сузама упутила ћерки потресне речи на сав глас…
Курир 14.12.2021
Кристина Кика Ђукић сахрањена је на гробљу Лешће уз песму "Кристина" групе "Дивљи кестен". Њена мајка Наташа претходно је упутила покојној ћерки на гробу опроштајне емотивне речи, које су расплакале све присутне који су дошли… »
Вести дана »

Улаз слободан: Грађани ће моћи да присуствују војној паради у суботу: Почетак у 11.00 сати
Блиц пре 24 минутајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 15 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана