Povezane vesti
Abazović negira da se u Dubaiju sastao sa Đukanovićem
N1 Info 14.12.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović demantovao je medijske navode da se u Dubaiju sastao sa crnogorskim predsednikom Milom Đukanovićem, ocenivši takve tvrdnje kao "nastavak rijalitija". „Niti znam gde putuje predsednik niti me interesuje… »
Abazović negira da se u Dubaiju sastao sa Đukanovićem
RTV 14.12.2021
PODGORICA - Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović negirao je danas da se u Dubaiju sastao sa predsednikom Milom Đukanovićem, kako su to ranije preneli neki podgorički mediji. "Nisam se u Dubaiju sastao sa Đukanovićem. Niti znam gde putuje… »
Abazović o sastanku sa Đukanovićem
Vesti online 14.12.2021
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović negirao je danas da se u Dubaiju sastao sa predsednikom Milom Ðukanovićem, kako su to ranije preneli neki podgorički mediji. – Nisam se u Dubaiju sastao sa Ðukanovićem. Niti znam gde putuje predsednik niti… »
Vesti dana »
Prognoza vremena za ponedeljak, 7. septembar: Jutro sveže, potom sunčano, do 32 stepena
Beta pre 29 minutajoš 25 povezanih
(Foto) Procedura za prijavu za jednokratnu pomoć od 6.000 dinara, trajaće do 21. septembra
Newsmax Balkans pre 14 minutajoš 21 povezana
Hiljade građana ispred crkve na Vidikovcu gde je izložen kovčeg sa telom Ratka Mladića
Beta pre 24 minutajoš 21 povezana
Hitna pomoć: Dve saobaćajne nezgode u Beogradu tokom noći, bez teže povređenih
Beta pre 19 minutajoš 13 povezanih