Povezane vesti
Abazović negira da se u Dubaiju sastao sa Đukanovićem
N1 Info 14.12.2021
Potpredsednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović demantovao je medijske navode da se u Dubaiju sastao sa crnogorskim predsednikom Milom Đukanovićem, ocenivši takve tvrdnje kao "nastavak rijalitija". „Niti znam gde putuje predsednik niti me interesuje… »
Abazović negira da se u Dubaiju sastao sa Đukanovićem
RTV 14.12.2021
PODGORICA - Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović negirao je danas da se u Dubaiju sastao sa predsednikom Milom Đukanovićem, kako su to ranije preneli neki podgorički mediji. "Nisam se u Dubaiju sastao sa Đukanovićem. Niti znam gde putuje… »
Abazović o sastanku sa Đukanovićem
Vesti online 14.12.2021
Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović negirao je danas da se u Dubaiju sastao sa predsednikom Milom Ðukanovićem, kako su to ranije preneli neki podgorički mediji. – Nisam se u Dubaiju sastao sa Ðukanovićem. Niti znam gde putuje predsednik niti… »
Vesti dana »

MUP saopštio da su policajci napadnuti u Novom Sadu, novinari i svedoci tvrde suprotno
Beta pre 41 minutajoš 10 povezanih

Evrobasket 2025 kalkulacije! Srbija bira put: Ako izgubimo od Turske čeka nas pakao
Večernje novosti pre 26 minutajoš 28 povezanih

Putin na sastanku sa Si Đinpigom: Rusko-kineski odnosi su na nivou bez presedana
Beta pre 46 minutajoš 17 povezanih

Vreme sunčano i toplo uz slab vetar, temperatura do 33 stepena
N1 Info pre 51 minutajoš 15 povezanih

Realni rast bruto domaćeg proizvoda u drugom kvartalu 2,1 odsto
Biznis i finansije pre 1 satjoš 13 povezanih