Повезане вести
Урош брегар: ‘Поносан сам! Осим утакмице са Русијом, све смо одиграли на заиста добром нивоу’
Хот спорт 14.12.2021
Рукометашице Србије су завршиле учешће на Светском првенству у Шпанији и у шест одиграних утакмица забележиле четири победе и два пораза – против олимпијског шампиона Француске и олимпијског вицешампиона, селекције Русије. Трећим… »
„Подмладили смо репрезентацију и играли добро, осим против Русије“
Нова 14.12.2021
Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар рекао је да је поносан на игру своје подмлађене екипе на Светском првенству у Шпанији. „Врло сам поносан на то како смо одиграли цело првенство. Осим утакмице са… »
"Врло сам поносан" Емотивни Словенац на кормилу Србије одушевљен нашим рукометашицама
Вечерње новости 14.12.2021
ФОТО: М. Вукадиновић "Имали смо жељу да идемо у други круг и да одиграмо шест утакмица. Добро смо одиграли меч са Пољском и добро започели првенство. Затим смо добро одиграли све утакмице у групној фази осим оне са Русијом… »
Брегар: Поносан сам на игре репрезентације Србије
Спортски журнал 14.12.2021
„Најмлађе играчице су баш расле кроз такмичење, из утакмице у утакмицу“. - Врло сам поносан на то како смо одиграли цело првенство. Осим утакмице са Русијом, све смо одиграли на заиста добром нивоу - рекао је селектор женске… »
Вести дана »
Борба са великим пожарима у Србији: Критично у Делиблатској пешчари, стабилизација на другим локацијама
Наслови.аи пре 2 сатајош 36 повезаних
Дачић критике опозиције о гашењу пожара оценио као теорије завере, срамотне и неморалне
Бета пре 38 минутајош 63 повезане
Дим и смрад се и даље шире Пожар на градској депоноји у Крагујевцу стављен под контролу али није потпуно угашен хитан апел грађанима да не отварају прозоре
Дневник пре 48 минутајош 21 повезана
Србија кључа на чак 41 степен, овај град је нови рекордер пакла! Најновији пресек у 15 часова: Топлотни талас пржи земљу, а ево где је спарна врелина најнеподношљивија!
Блиц пре 2 сатајош 23 повезане
Србија под снажним топлотним таласом, температуре достижу 42 степена
Наслови.аи пре 59 минутајош 58 повезаних