Повезане вести
Урош брегар: ‘Поносан сам! Осим утакмице са Русијом, све смо одиграли на заиста добром нивоу’
Хот спорт 14.12.2021
Рукометашице Србије су завршиле учешће на Светском првенству у Шпанији и у шест одиграних утакмица забележиле четири победе и два пораза – против олимпијског шампиона Француске и олимпијског вицешампиона, селекције Русије. Трећим… »
„Подмладили смо репрезентацију и играли добро, осим против Русије“
Нова 14.12.2021
Селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар рекао је да је поносан на игру своје подмлађене екипе на Светском првенству у Шпанији. „Врло сам поносан на то како смо одиграли цело првенство. Осим утакмице са… »
"Врло сам поносан" Емотивни Словенац на кормилу Србије одушевљен нашим рукометашицама
Вечерње новости 14.12.2021
ФОТО: М. Вукадиновић "Имали смо жељу да идемо у други круг и да одиграмо шест утакмица. Добро смо одиграли меч са Пољском и добро започели првенство. Затим смо добро одиграли све утакмице у групној фази осим оне са Русијом… »
Брегар: Поносан сам на игре репрезентације Србије
Спортски журнал 14.12.2021
„Најмлађе играчице су баш расле кроз такмичење, из утакмице у утакмицу“. - Врло сам поносан на то како смо одиграли цело првенство. Осим утакмице са Русијом, све смо одиграли на заиста добром нивоу - рекао је селектор женске… »
Вести дана »
Софронијевић: За легализацију од јуче пријављено више од 45.000 објеката
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 10 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 20 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане