Повезане вести

Кристофер Хил током претреса у Сенату: Србији нудимо бољи модел од кинеског и руског

Кристофер Хил током претреса у Сенату: Србији нудимо бољи модел од кинеског и руског

Глас Америке 14.12.2021
ВАШИНГТОН — Кандидат за новог америчког амбасадора у Србији Кристофер Хил поручио је пред Одбором за спољне послове америчког Сената, током претреса о својој номинацији, да га забрињава то што се Београд окреће Русији за… »
Кристофер Хил: БиХ је кључно питање за нашу сарадњу са Србијом у будућности

Кристофер Хил: БиХ је кључно питање за нашу сарадњу са Србијом у будућности

Н1 Инфо 14.12.2021
Кандидат за америчког амбасадора у Београду Кристофер Хил изјавио је вечерас у Сенату САД да постоје бројна питања које га брину у вези са данашњом Србијом и Балканом. Током претреса пред Одбором Сената за спољне послове, што… »
Кристофер Хил: Брину ме бројна питања у вези са данашњом Србијом и Балканом

Кристофер Хил: Брину ме бројна питања у вези са данашњом Србијом и Балканом

Бета 14.12.2021
Кандидат за америчког амбасадора у Београду Кристофер Хил изјавио је вечерас у Сенату САД да постоје бројна питања која га брину у вези са данашњом Србијом и Балканом. Током претреса пред Одбором Сената за спољне послове, што… »
Хил: Охрабрићу Србију да се ангажује ради компромиса са Приштином

Хил: Охрабрићу Србију да се ангажује ради компромиса са Приштином

РТВ 14.12.2021
ВАШИНГТОН - Србија је кључни фактор за стабилност и напредак Западног Балкана, изјавио је данас кандидат за новог америчког амбасадора у Србији Кристофер Хил и позвао Београд да нормализује односе са Приштином. Хил је, током… »
Цхристопхер Хилл: Србија је кључ за стабилност Западног Балкана

Цхристопхер Хилл: Србија је кључ за стабилност Западног Балкана

Слободна Европа 14.12.2021
Сједињене Америчке Државе (САД) заједно са европским партнерима настављају да подржавају развој Србије као модерне и успешне европске земље, у миру са својим суседима, рекао је у уторак, 14. децембра, амерички дипломата… »
Кристофер Хил: Постоје бројна питања које ме брину у вези са данашњом Србијом и Балканом

Кристофер Хил: Постоје бројна питања које ме брину у вези са данашњом Србијом и Балканом

Радио сто плус 14.12.2021
Током претреса пред Одбором Сената за спољне послове, што је први корак у процесу потврдјивања његове номинације за амбасадора у Београду, Хил је рекао да ће за сарадњу САД и Србије од кључног значаја бити однос владе у… »
Можда се само шалио? Кристофер Хил позвао Србију да призна лажну државу Косово

Можда се само шалио? Кристофер Хил позвао Србију да призна лажну државу Косово

Србија данас 14.12.2021
Кандидат за новог америчког амбасадора у Србији наставља да тера по свом. Србија је кључни фактор за стабилност и напредак Западног Балкана, изјавио је данас кандидат за новог америчког амбасадора у Србији Кристофер Хил и… »

Вести дана »