Повезане вести
После 9 недеља рекли су да срце не куца: Певачица о болном губитку бебе
Нова 15.12.2021
Певачица Влатка Покос отворила је душу о болном искуству које је доживела када је пре 15 година изгубила бебу, желећи да на тај начин пружи подршку женама које су прошле кроз исту трауму. Влатка се са спонтаним побачајем суочила… »
"Обузела ме немоћ, сузе су текле данима": Трудну певачицу оставио муж, борила се сама а онда је изгубила и бебу
Мондо 15.12.2021
Певачица се присетила губитка и најтежег периода свог живота. Певачица се присетила губитка и најтежег периода свог живота. Певачица Влатка Покос пре 15 година изгубила је бебу али се од тог губитка никад није опоравила. Она је… »
После 9 недеља трудноће рекла ми је да малено срце не куца: Певачица о болном губитку бебе током развода, сузе су јој саме…
Курир 15.12.2021
Певачица Влатка Покос отворила је душу о болном искуству које је доживела када је пре 15 година изгубила бебу, желећи да на тај начин пружи подршку женама које су прошле кроз исту трауму. Влатка се са спонтаним побачајем суочила… »
Вести дана »

Кфор потврдио изјаве тзв. КБС да су грешком скренули, поручују да су спремни да одговоре
РТС пре 11 минутајош 25 повезаних

Студенти из Србије у ужем избору за престижну награду Сахаров Европског парламента
Решетка пре 7 сатијош 16 повезаних

Директорка Пете београдске: „Пета ради по закону и ја радим по закону“
Недељник пре 4 сатијош 35 повезаних