Povezane vesti
Šok ispovest Željka Samardžića Jedva sam izvukao živu glavu iz Mostara, bio sam okružen mrtvim i ranjenim! Mislili su da…
Kurir 15.12.2021
Željko Samardžić kaže da je 1992. godine jedva izvukao živu glavu kada se zaratilo u njegovom rodnom Mostaru. Pobegao je u Beograd bez dinara u džepu i sve krenuo iz početka. Pre nego što je izbio rat u Bosni, Željko je imao sve. Vodio je… »
"Bio sam okružen mrtvim i ranjenim ljudima": Željko Samardžić jedva izvukao živu glavu! Progovorio o najtežem periodu
Mondo 15.12.2021
Pevač Željko Samardžić otkrio je da je bio na rubu egzistencije, ali da se svojim radom i zahvaljujući dobrim ljudima, izborio za to što je danas. Pevač Željko Samardžić otkrio je da je bio na rubu egzistencije, ali da se svojim radom i… »
Vesti dana »
Ubistvo ruskog generala u Moskvi: Priveden osumnjičeni Uzbekistanac
BBC News pre 34 minutajoš 21 povezana
Petković nakon sastanka u Briselu: Otklonjena prepreka za Deklaraciju o nestalima, važna je ZSO i deeskalacija na Kosovu
NIN pre 16 minutajoš 7 povezanih
Prekinuta serija Partizana u Evroligi: Posle Budućnosti i Asvel slavio u „Areni“
Danas pre 9 satijoš 8 povezanih
Izveštaj veštačenja srušene betonske nadstrešnice potvrđuje istraživanje Insajdera: Tragedija je mogla da bude sprečena - odgovorni svi u lancu
Insajder pre 15 satijoš 3 povezane
U Briselu danas samit lidera EU i Zapadnog Balkana, učestvuje predsednik Vučić
RTS pre 1 satjoš 6 povezanih