Povezane vesti
Ben Aflek o braku sa Dženifer Garner: Osećao sam se zarobljeno, zato sam pio
Nova 15.12.2021
Holivudski glumac Ben Aflek priznao je da se osećao "zarobljeno" u braku sa Dženifer Garner i da je to bio jedan od uzročnika njegovog alkoholizma. Glumac je tokom intervjua sa Hauardom Sternom govorio o desetogodišnjem braku sa Dženifer Garner i… »
Pogledam ženu i decu i uzmem flašu: Ben Aflek šokirao pričom o alkoholizmu - "i dalje bih pio da sam ostao s bivšom"
Mondo 15.12.2021
Nakon što je shvatio da je alkohol uzeo maha, glumac se uputio u kliniku za rehabilitaciju. Nakon što je shvatio da je alkohol uzeo maha, glumac se uputio u kliniku za rehabilitaciju. Ben Aflek i Dženifer Lopez obnovili su svoju vezu posle 19 godina, a… »
Vesti dana »
"Umorni smo od toga da nas iskorišćavaju": Džej Di Vens se oglasio o Trampovom planu za povećanje carina
Blic pre 3 satajoš 2 povezane
Rus pretučen u Beogradu: Huligani ga napali na Voždovcu, pa opljačkali: Policija traga za huliganima
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Ko je bio Igor Bojović: Ko Dramski pisac i upravnik pozorišta "Boško Buha", hrabro se borio sa opakom bolešću
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Lider najveće gruzijske opozicione stranke uhapšen dok su demonstranti blokirali auto-put
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana