Повезане вести
Цар бесан, Дејан прељубници прашта све: "Волим те, Далила!" Пар никад приснији, Филипу позлило од призора
Блиц 15.12.2021
Далила Драгојевић је била потпуно сломљена, а Дејан Драгојевић је искористио прилику и покушао да је врати лепим речима и загрљалима. - Ти знаш да те волим. Ја ти желим најбоље. Питај ме, ја чут и рећи. Изговори, ни у најгорим… »
Дејан опростио све далили: Грлио је, признао да је изгубио понос, рекао да је воли а онда је у собу улетео Цар (видео)
Мондо 15.12.2021
Дејан и Далила Драгојевић поново су се осамили и показали да се блискост између њих није изгубила. Дејан и Далила Драгојевић поново су се осамили и показали да се блискост између њих није изгубила. Далила и Дејан Драгојевић… »
Вести дана »

Проглашен победник звезда Гранда за 2025. Годину! Цеца ван себе, Сузана уручила награду са сузама у очима
Ало пре 5 сатијош 14 повезаних

Временска прогноза за недељу, 6. јул: Данас сунчано и веома топло са слабим ветром
Бета пре 6 сатијош 5 повезаних

"Кад виде рану и крв, као да уђу у зен": Аларм у Србији, ово је управо постао горући проблем младих опасан по живот: "Угледају шестар на столу и ураде то"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Откривамо шта се заиста десило у ресторану у Београду: Радница повређена, али не од експлозије плинске боце
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Ухапшен наводни организатор атентата на председничког кандидата у Колумбији: Погођен метком у главу док је држао говор
Курир пре 23 минутајош 1 повезана