Повезане вести

Шок на суђењу за убиство Иконописац: Имам хив, бавио сам се проституцијом, а љубавници су ми били београдски лекари и…

Шок на суђењу за убиство Иконописац: Имам хив, бавио сам се проституцијом, а љубавници су ми били београдски лекари и…

Курир 15.12.2021
Иконописцу Владану Граховцу (30) из Рашке јутрос је почело поново да се суди у Вишем суду у Нишу за убиство Јелице Татаровски (82), за које је већ осуђен на 30 година затвора. Апелациони суд је уважио жалбу одбране да је нејасно… »
Иконописац о злочину: Нисам убио Јелицу због пара, издржавали су ме љубавници

Иконописац о злочину: Нисам убио Јелицу због пара, издржавали су ме љубавници

Нова 15.12.2021
Владан Граховац из Рашке (27) којем се пред Вишим судом у Нишу поново суди за тешко убиство Нишлијке Јелице Тартаровски (82), негирао је данас да је старици свирепо усмртио из користољубља. Казао је да није имао потребу да јој… »
"Лекари и архитекте с којима сам био у вези снадбевали су ме дрогом": Иконописац који је осуђен на 30 година због бруталног…

"Лекари и архитекте с којима сам био у вези снадбевали су ме дрогом": Иконописац који је осуђен на 30 година због бруталног…

Блиц 15.12.2021
"Још сматрам себе кривим, кајем се најискреније ми је жао, имам огромну грижу савести која прелази у патолошку. Извињавам се још једном и прихватам казну само не разумем користољубље које се наводи у пресуди. Са Јелицом… »

Вести дана »