Povezane vesti
Bojana Ristivojević smršala 15 kilograma: Voditeljka grmi dva i po meseca posle porođaja! Otkrila trikove ali i jelovnik
Mondo 15.12.2021
Voditeljka je odlučila da otkrije javnosti kako je uspela da liniju dovede do savršenstva za kratko vreme. Voditeljka je odlučila da otkrije javnosti kako je uspela da liniju dovede do savršenstva za kratko vreme. Bojana Ristivojević porodila se pre dva… »
Bojana za 2 i po meseca smršala 15 KG! Posle porođaja imala 71 KG, vežba s bebom Mitrom i sad ima 56! Ovo je njen jelovnik
Kurir 15.12.2021
Bojana Ristivojević je dva i po meseca posle porođaja smršala 15 kilograma! Voditeljka kaže da je liniju uspela da vrati do savršenstva samo zahvaljujući ćerki Mitri. - Čim sam izašla iz bolnice, bila sam aktivna sa bebom. Lekari su mi rekli da se malo… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima, gradom i olujnim vetrom u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 75 povezanih

Vlada Srbije usvojila odluku o povećanju minimalne zarade sa 404 na 551 evro
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 41 povezana

Ćerke Saše matića su boginje lepote, a tek da mu vidite suprugu! Izgledaju kao da su sišle s modne piste: Pevač puca od ponosa (foto+video)
Kurir pre 7 minutajoš 20 povezanih

Ulaz u zgradu u kojoj stanuje Nikola Kalinić išaran uvredljivim porukama
Radio sto plus pre 1 satjoš 14 povezanih

Zbrka oko navodnih ugraviranih slogana transrodnog i antifašističkog sadržaja na pušci i mecima kojima je ubijen Čarli Kirk
Nova pre 1 minutjoš 18 povezanih