Повезане вести
Предраг Михајловић проглашен за менаџера године
Н1 Инфо 15.12.2021
Председник Извршног одбора ОТП банке Србија Предраг Михајловић изабран је за менаџера године на традиционалној додели награда Српске асоцијације менаџера, која је том приликом одала признање двојици најуспешнијих менаџера у… »
Предраг Михајловић проглашен за менаџера године
Нова 15.12.2021
Председник Извршног одбора ОТП банке Србија Предраг Михајловић изабран је за менаџера године на традиционалној додели награда Српске асоцијације менаџера, која је том приликом одала признање двојици најуспешнијих менаџера у… »
Предраг Михајловић из ОТП банке је менаџер године
Нова економија 15.12.2021
Председник Извршног одбора ОТП банке Србија Предраг Михајловић је изабран за менаџера године на традиционалној додели награда Српске асоцијације менаџера (САМ), која је том приликом одала признање двојици најуспешнијих… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана