Повезане вести

Селектор поносан на игре репрезентације Србије

Селектор поносан на игре репрезентације Србије

Политика 15.12.2021
Мислим да смо извукли, не баш максимум, јер увек има простора за напредак, али мислим да смо уз позитивну енергију извукли висок ниво остварења, а најмлађе играчице су баш расле кроз такмичење, из утакмице у утакмицу, каже Урош… »
“Поносан сам на игре репрезентације Србије”: Селектор рукометашица анализирао учинак на СП

“Поносан сам на игре репрезентације Србије”: Селектор рукометашица анализирао учинак на СП

Вести онлине 15.12.2021
“Врло сам поносан на то како смо одиграли цело првенство. Осим утакмице са Русијом, све смо одиграли на заиста добром нивоу”, рекао је селектор женске рукометне репрезентације Србије Урош Брегар након што је селекција завршила… »
Селектор Брегар задовољан издањем рукометашица Србије

Селектор Брегар задовољан издањем рукометашица Србије

Дневник 15.12.2021
Женска рукометна репрезентација Србије завршила је учешће на Светском првенству у Шпанији. И поред генерално добро игре наше девојке нису нашле своје место у четвртфиналу. Србија је на овом шампионату заузела 12. место у… »
Брегар: Били смо на високом нивоу

Брегар: Били смо на високом нивоу

Данас 14.12.2021
Селектор женске рукометне селекције Србије задовољан показаним на Светском првенству, где су „орлице“ изгубиле само од актуелних олимпијских (вице)шампионки Француске и Русије. „Врло сам поносан на то како смо одиграли цело… »

Вести дана »