Povezane vesti

Putin "preslišavao" ministra pred kamerama: "Ko je odgovoran za to, recite mi prezime te osobe" (video)

Putin "preslišavao" ministra pred kamerama: "Ko je odgovoran za to, recite mi prezime te osobe" (video)

Pravda 15.12.2021
PREDSEDNIK Rusije Vladimir Putin danas je "preslišavao" ministra prirodnih resursa Aleksandra Kozlova po pitanju čišćenja i eliminisanja deponija u zemlji, piše RIA Novosti. Tokom sednice Saveta za strateški razvoj i nacionalne projekte, na kojoj je… »
Ko je odgovoran? Recite mi njegovo ime i prezime! Pogledajte kako Putin vaspitava svog ministra, kamere sve snimile!

Ko je odgovoran? Recite mi njegovo ime i prezime! Pogledajte kako Putin vaspitava svog ministra, kamere sve snimile!

Mondo 15.12.2021
Predsednik RF Vladimir Putin je pred kamerama "propitao" ministra za prirodne resurse Rusije, Aleksandra Kozlova, u vezi sa čišćenjem i uništavanjem deponija u ovoj zemlji. Predsednik RF Vladimir Putin je pred kamerama "propitao" ministra za prirodne… »
„Ko je odgovoran? Ko?“: Kako Putin „preslišava“ ministra pred kamerama VIDEO

„Ko je odgovoran? Ko?“: Kako Putin „preslišava“ ministra pred kamerama VIDEO

Nova 15.12.2021
Prvi čovek Rusije Vladimir Putin "preslišavao" je pred kamerama ministra prirodnih resursa Aleksandra Kozlova u vezi čišćenja i eliminisanja deponija u zemlji. O ovoj temi razgovarano je na sednici Saveta za strateški razvoj i nacionalne projekte… »

Vesti dana »