Повезане вести

Таблета од 40 милиграма му је за мало уништила живот: Голман Ајакса прошао кроз пакао – грешке се кажњавају!

Таблета од 40 милиграма му је за мало уништила живот: Голман Ајакса прошао кроз пакао – грешке се кажњавају!

Хот спорт 15.12.2021
Тежак период је иза њега. Голман Ајакса Андре Онана одслужио је своју деветомесечну суспензију због позитивног резултата на допинг тесту. Њега је једне вечери болела глава, желео је да узме лек који му је преписан, али га је… »
"Јесам ли ја наркоман?" таблета од 40 милиграма ми уништила живот: Тадићев саиграч прошао кроз агонију због "допинга"

"Јесам ли ја наркоман?" таблета од 40 милиграма ми уништила живот: Тадићев саиграч прошао кроз агонију због "допинга"

Мондо 15.12.2021
Голман Андре Онана је због допинга био суспендован из фудбала и то се одразило на његову каријеру. Голман Андре Онана је због допинга био суспендован из фудбала и то се одразило на његову каријеру. Камерунски голман Андре Онана… »
„Запањујуће како пилула од 40 милиграма може да вам уништи живот“

„Запањујуће како пилула од 40 милиграма може да вам уништи живот“

Нова 15.12.2021
Био је велика голманска нада, деловало је да живи живот из снова, а онда га је једна грешка вратила уназад. Живот му је показао ону другу страну. Андре Онана, голман Ајакса и саиграч нашег Душана Тадића, открио је како је једна… »

Вести дана »