Povezane vesti
Bez vode delovi Veternika i grada
Dnevnik 16.12.2021
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Novosadskog puta (od Dunavske ulice do Ulice Sonje Marinković) i sve poprečne ulice na tom potezu na Veterniku. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena na… »
Deo Rumenačkog puta bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 16.12.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 14 sati biti Rumenački put (od nadvožnjaka prema Rumenki). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena, napominju iz… »
Delovi Novog Sada i Sremske Kamenice bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 16.12.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 11 sati biti Ulica Nova kod Ulice Put novosadskog partizanskog odreda u Novom Sadu, a do 14 sati biti Ulica Vladimira Nazora u Sremskoj Kamenici. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za… »
Veternik: Radovi na vodovodnoj mreži
RTV 16.12.2021
NOVI SAD - Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 8 do 16 sati biti deo Novosadskog puta (od Dunavske ulice do Ulice Sonje Marinković) i sve poprečne ulice na tom potezu. Cisterna sa pijaćom vodom će biti postavljena na… »
Vesti dana »
Nestao dečak na Novom Beogradu: Nije se vratio iz škole, ranac i oprema nađeni u Bloku 44 (foto)
Blic pre 4 minutajoš 2 povezane
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
Danas pre 4 satijoš 2 povezane
Vučević: Studentima koji pešače od Beograda do Kragujevca da se obezbedi smeštaj
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Od rata mogu da zarade 50.000 evra: Vlada Ukrajine odobrila ugovorni sistem za mlade vojne dobrovoljce
Kurir pre 3 minutajoš 1 povezana
Sukobi, optužbe i prevrnut sto: Drama na brojanju glasova u Prištini: Intervenisala policija
Blic pre 2 satajoš 1 povezana