Повезане вести

Сурови тајм-аут српског тренера: “Ви се испричајте, мајмуни, а после ћемо ми да глумимо будале” (ВИДЕО)

Сурови тајм-аут српског тренера: “Ви се испричајте, мајмуни, а после ћемо ми да глумимо будале” (ВИДЕО)

Вести онлине 16.12.2021
Меч АБА 2 лиге између бањалучког Борца и Пелистера привукао је велику пажњу јавности, и то, не само због преокрет атима из Републике Српске за победу од 101:85, већ и због тајм-аута. Наиме, тренер Борца Драган Николић је одржао… »
‘Ајде још причајте, ј**о вам пас матер’: Овај је ‘луђи’ и од Жоца – српски тренер урлао на играче, они нису знали шта их је…

‘Ајде још причајте, ј**о вам пас матер’: Овај је ‘луђи’ и од Жоца – српски тренер урлао на играче, они нису знали шта их је…

Хот спорт 16.12.2021
У АБА 2 лиги састали су се Борац из Бањалуке и Пелистер, а тим из Републике Српске однео је победу пошто је славио резултатом 101:85. У центар пажње доспео је тренер Борца Драган Николић, након једног тајм-аута о коме цео… »
О његовом тајм-ауту бруји регион - Тренер псовао, па се извињавао

О његовом тајм-ауту бруји регион - Тренер псовао, па се извињавао

Спортске.нет 16.12.2021
Било је посве турбулентно синоћ у АБА 2 лиги. Посебно је било занимљиво на мечу Борца и Пелистера када је тим из Бања Луке стигао до преокрета и славио 101:85. Оно што је привукло пажњу многих био је тајм-аут тренера Борца… »
Српски тренер и најувредљивији тајм-аут: Звао играче мајмунима уз рафал псовки

Српски тренер и најувредљивији тајм-аут: Звао играче мајмунима уз рафал псовки

Нова 16.12.2021
Меч АБА 2 лиге између бањалучког Борца и Пелистера привукао је велику пажњу због бурног наступа тренера бањалучког тима. На мечу је виђен велики преокрет, Борац је победио са 101:85, уз један од бурнијих тајм-аута. Главни… »
Регион бруји о тајм-ауту пуном псовки и увреда: Огласио се српски тренер - Знам да ће разни типови коментарисати...

Регион бруји о тајм-ауту пуном псовки и увреда: Огласио се српски тренер - Знам да ће разни типови коментарисати...

Мондо 16.12.2021
Драган Николић се извинио за тешке речи на тајм-ауту. Драган Николић се извинио за тешке речи на тајм-ауту. Претходне вечери у АБА 2 лиги гледали смо врло занимљиву утакмицу између Борца и Пелистера. Не само да смо у наставку… »

Вести дана »