Povezane vesti

Savo Manojlović: Ovo je bio samo trejler, dođe li Rio Tinto gledaćete ceo film

Savo Manojlović: Ovo je bio samo trejler, dođe li Rio Tinto gledaćete ceo film

Nova 16.12.2021
Predstavnik pokreta "Kreni - promeni" Savo Manojlović rekao je da su povlačenje Zakona o eksproprijaciji i izmene Zakona o referendumu samo trejler, a da će građani gledati ceo film ako dođe Rio Tinto ili bilo koja druga kompanija koja planira da… »
Savo Manojlović: Naravno da mi se slavilo!

Savo Manojlović: Naravno da mi se slavilo!

Nova 16.12.2021
Savo Manojlović, član Skupštine slobodne Srbije i pokreta „Kreni-promeni“, rekao je u emisiji „ Dobar, loš, zao“ da mu se slavilo, posle usvajanja oba zahteva, koje su vlasti u Srbiji prihvatili nakon blokade puteva. Prema njegovim rečima… »
VIDEO Savo Manojlović: Osećao sam se kao kriminalac

VIDEO Savo Manojlović: Osećao sam se kao kriminalac

Nova 16.12.2021
Organizator protesta i blokada širom Srbije, Savo Manojlović iz pokreta "Kreni -promeni" rekao je u emisiji "24 minuta" da se u jednom trenutku osećao kao kriminalac. Voditelj emisije „24 minzta“ Zoran Kesić postavio je Manojloviću sledeće… »
"Aleksandar Vučić ovde, ne mogu da vas dobijem": Savo Manojlović o razgovoru sa predsednikom Srbije, daljim koracima i da li…

"Aleksandar Vučić ovde, ne mogu da vas dobijem": Savo Manojlović o razgovoru sa predsednikom Srbije, daljim koracima i da li…

Blic 16.12.2021
Direktor kampanje "Kreni-pokreni" Savo Manojlović najavio je kao naredni korak organizovanje volontera koji će sakupiti 30.000 potpisa, kako bi se "predložio akt koji će onemogućiti kopanje litijuma". - Sada Skupština mora da odlučuje o tome, u… »
Manojlović o pozivu predsednika: Vučić ovde, ne mogu da vas dobijem

Manojlović o pozivu predsednika: Vučić ovde, ne mogu da vas dobijem

Nova 16.12.2021
Direktor kampanje "Kreni-pokreni" Savo Manojlović najavio je kao naredni korak organizovanje volontera koji će sakupiti 30.000 potpisa, kako bi se "predložio akt koji će onemogućiti kopanje litijuma". „Sada Skupština mora da odlučuje o tome, u… »
Manojlović o tome kako je došlo do poziva Vučića, neće biti kandidat na izborima

Manojlović o tome kako je došlo do poziva Vučića, neće biti kandidat na izborima

N1 Info 16.12.2021
Direktor kampanje "Kreni-pokreni" Savo Manojlović najavio je kao naredni korak organizovanje volontera koji će sakupiti 30.000 potpisa, kako bi se "predložio akt koji će onemogućiti kopanje litijuma". „Sada Skupština mora da odlučuje o tome, u… »
Manojlović: Predložićemo akt da se onemogući kopanje litijuma, nisam dao reč Vučiću nego Srbiji

Manojlović: Predložićemo akt da se onemogući kopanje litijuma, nisam dao reč Vučiću nego Srbiji

Radio sto plus 16.12.2021
„Sada Skupština mora da odlučuje o tome, u tačno odredjenom roku. Želimo da iskoristimo tu mogućnost, i mi ćemo s pravnim i ekološkim ekspertima izraditi akt, a videćemo koji je najbolji način da se predloži i spreči kopanje litijuma u… »

Vesti dana »