Povezane vesti
Srđan Škoro se kandiduje za predsednika: "Spreman sam da stanem na crtu i da se žrtvujem"
Večernje novosti 16.12.2021
Foto: Jutjub/N1 - Ja mislim da to mogu da dobijem, da tu trku mogu da istrčim. Spreman sam da stanem na crtu i da se žrtvujem. Građani će imati priliku da vide jedan potpuno drugačiji pristup politici - rekao je Škoro. Kako je istakao, kandidovaće ga… »
Novinar Srđan Škoro: Kandidovaću se za predsednika Srbije
N1 Info 16.12.2021
Novinar Srđan Škoro najavio je da će se kandidovati za predsednika Srbije na predstojećim izborima 2022. godine. “Ja mislim da to mogu da dobijem, da tu trku mogu da istrčim”, rekao je Škoro u Novom danu na N1 i pozvao „prijatelje iz Skupštine slobodne… »
Srđan Škoro rekao da će se kandidovati za predsednika Srbije VIDEO
Nova 16.12.2021
Novinar i član Skupštine slobodne Srbije Srđan Škoro rekao je u emisiji “Novi dan”, koja se emituje na televiziji N1, da će se kandidovati za predsednika Srbije. “Ja ću sada da iskoristim ovu priliku kad sam kod vas i da vam kažem da ću se kandidovati za… »
Vesti dana »

Zelenski odreagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 54 minutajoš 32 povezane

Beograd: Počeo protest na Savskom trgu, studenti i građani blokirali saobraćaj
Beta pre 4 minutajoš 228 povezanih

Pravosnažna presuda Miloradu Dodiku i posledice po predsednički mandat u Republici Srpskoj
Naslovi.ai pre 1 satjoš 93 povezane

Dačić kaže da su akustični uređaji "LRAD" vraćeni u magacin: MUP želi da ih proda ili ponudi aerodromu
Radio 021 pre 3 satajoš 26 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 4 satijoš 29 povezanih