Povezane vesti
Dačić: Referendumom odlučivati i o vojnom roku i kovid propusnicama
N1 Info 16.12.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. „Mi sada pričamo da treba uvesti obavezni vojni… »
Dačić: Referendumom odlučivati i o vojnom roku i kovid propusnicama
Nova 16.12.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. „Mi sada pričamo da treba uvesti obavezni vojni… »
Da pitamo malo majke šta misle o tome, ja sam išao u vojsku Dačić za referendum o obaveznom vojnom roku ali i kovid…
Kurir 16.12.2021
BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. "Mi sada pričamo da treba… »
Vesti dana »
Opraštamo se od miholjskog leta: Pljuskovi sve do utorka, temperatura pada: Ovo je prognoza RHMZ za naredne dane
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Mup: Policija iz vozila u pratnji studenata koji pešače od Novog Pazara do Novog Sada zaplenila biber sprej i teleskopsku palicu
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
"Utrčali su u školu i napali učenika": Oglasilo se ministarstvo prosvete povodom incidenta u Medicinskoj školi na Zvezdari
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Jago: ''Kad sam srećan i kad se smejem, mogu velike stvari da uradim!''
Sportske.net pre 1 satjoš 6 povezanih