Povezane vesti
Dačić: Referendumom odlučivati i o vojnom roku i kovid propusnicama
N1 Info 16.12.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. „Mi sada pričamo da treba uvesti obavezni vojni… »
Da pitamo malo majke šta misle o tome, ja sam išao u vojsku Dačić za referendum o obaveznom vojnom roku ali i kovid…
Kurir 16.12.2021
BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. "Mi sada pričamo da treba… »
Dačić: Referendumom odlučivati i o vojnom roku i kovid propusnicama
Nova 16.12.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. „Mi sada pričamo da treba uvesti obavezni vojni… »
Vesti dana »
EU razmatra "bazuka" opciju za Trampa! Ovakva odmazda je do sada bila nezamisliva: "To je veoma opasna spirala"
Blic pre 12 minutajoš 29 povezanih
Očekuju nas ledeni dani - vozači, oprez! Oglasili se Putevi Srbije: Bez ovoga nikako ne krećite na put
Blic pre 1 satjoš 42 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 2 satajoš 11 povezanih
Evropski zvaničnici uznemireni zbog Trampove najave o uvođenju carina povodom Grenlanda
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih