Povezane vesti
Dačić: Referendumom odlučivati i o vojnom roku i kovid propusnicama
N1 Info 16.12.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. „Mi sada pričamo da treba uvesti obavezni vojni… »
Da pitamo malo majke šta misle o tome, ja sam išao u vojsku Dačić za referendum o obaveznom vojnom roku ali i kovid…
Kurir 16.12.2021
BEOGRAD - Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. "Mi sada pričamo da treba… »
Dačić: Referendumom odlučivati i o vojnom roku i kovid propusnicama
Nova 16.12.2021
Predsednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je da smatra da instituciju referenduma treba proširiti i na društvena i politička pitanja poput vraćanja obaveznog vojnog roka ili uvođenja kovid propusnica. „Mi sada pričamo da treba uvesti obavezni vojni… »
Vesti dana »

Guranje sa žandarmerijom u Zaječaru: Skupština grada usvojila dnevni red, a potom je proglašena pauza (foto, video)
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael za prvih šest meseci 2025. izvezla više municije nego cele prošle godine
Radio sto plus pre 3 satajoš 8 povezanih

Mediji: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova
Novi magazin pre 4 satijoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 25 minutajoš 141 povezana

Plenković: Oluja uništila projekat velike Srbije i promenila geopolitički poredak Jugoistočne Evrope
Beta pre 1 satjoš 23 povezane