Povezane vesti

Obradović o Vujoševićevim idejama, Jokiću i odsanjanim košarkaškim akcijama

Obradović o Vujoševićevim idejama, Jokiću i odsanjanim košarkaškim akcijama

Sportske.net 16.12.2021
Željko Obradović radi, kako smo svi i očekivali, izuzetan posao u Partizanu. Njegov povratak na mesto starog uspeha sigurno da je jedan od događaja koji su obeležili ovu 2021. godinu. Veliki je put prešao najtrofejniji evropski trener da bi bio tu… »
Da li je na žoca vršen politički pritisak kada se vratio u Partizan?: Obradović oštrim rečima stavlja tačku na ovu…

Da li je na žoca vršen politički pritisak kada se vratio u Partizan?: Obradović oštrim rečima stavlja tačku na ovu…

Hot sport 16.12.2021
Proslavljeni stručnjak dao odgovore na brojna pitanja. KK Partizan je ove godine odlučio da se vrati staze stare slave. Na čelu sa Željkom Obradovićem, crno-beli ove sezone igraju fantastično, kako u Evrokupu, tako i u ABA ligi. Kada je Žoc seo na… »
Obradović o Vučiću: Mene niko ne može da tera na nešto, Partizan moja stranka

Obradović o Vučiću: Mene niko ne može da tera na nešto, Partizan moja stranka

Nova 16.12.2021
Legenda srpske košarke, Željko Obradović, govorio je o svom dolasku u Partizan i ambiciji da voljeni klub vrati u vrh. Obradović je govorio o promenama u svetu košarke, Nikoli Jokiću, Janisu Adetokumbu, rivalstvu sa Crvenom zvezdom, istoriji… »
"Niko me nije naterao da se vratim u Partizan": Željko Obradović otvoreno: "Sa politikom imam veze samo kad zaokružujem…

"Niko me nije naterao da se vratim u Partizan": Željko Obradović otvoreno: "Sa politikom imam veze samo kad zaokružujem…

Sportal blic 16.12.2021
Legendarni je nedavno govorio o odluci da se vrati u . Posle godinu dana pauze u trenerskoj karijeri je Obradović preuzeo crno-bele, a u intervjuu za "Nedeljnik" osporio da njegov povratak u našu košarku ima veze sa predsednikom Srbije Aleksandrom… »

Vesti dana »