Повезане вести
Обрадовић о Вујошевићевим идејама, Јокићу и одсањаним кошаркашким акцијама
Спортске.нет 16.12.2021
Жељко Обрадовић ради, како смо сви и очекивали, изузетан посао у Партизану. Његов повратак на место старог успеха сигурно да је један од догађаја који су обележили ову 2021. годину. Велики је пут прешао најтрофејнији европски… »
Да ли је на жоца вршен политички притисак када се вратио у Партизан?: Обрадовић оштрим речима ставља тачку на ову причу, а…
Хот спорт 16.12.2021
Прослављени стручњак дао одговоре на бројна питања. КК Партизан је ове године одлучио да се врати стазе старе славе. На челу са Жељком Обрадовићем, црно-бели ове сезоне играју фантастично, како у Еврокупу, тако и у АБА лиги… »
Обрадовић о Вучићу: Мене нико не може да тера на нешто, Партизан моја странка
Нова 16.12.2021
Легенда српске кошарке, Жељко Обрадовић, говорио је о свом доласку у Партизан и амбицији да вољени клуб врати у врх. Обрадовић је говорио о променама у свету кошарке, Николи Јокићу, Јанису Адетокумбу, ривалству са Црвеном… »
"Нико ме није натерао да се вратим у Партизан": Жељко Обрадовић отворено: "Са политиком имам везе само кад заокружујем листић…
Спортал блиц 16.12.2021
Легендарни је недавно говорио о одлуци да се врати у . После годину дана паузе у тренерској каријери је Обрадовић преузео црно-беле, а у интервјуу за "Недељник" оспорио да његов повратак у нашу кошарку има везе са председником… »
Вести дана »

Конститутивна седница Скупштине града Зајечара, усвојен дневни ред после кошкања и интервенције полиције
РТС пре 1 минутјош 26 повезаних

БИРН: Србија у Израел за првих шест месеци 2025. извезла више муниције него целе прошле године
Радио сто плус пре 1 сатјош 7 повезаних

Медији: Отац Предрага Колувије продаје конопљу преко фирме Јовањица Нова
Нови магазин пре 3 сатајош 5 повезаних

Дарко Глишић у тешком стању, пошто му је позлило у програму ТВ Пинк, у болницу стигао и Вучић
Нова економија пре 45 минутајош 98 повезаних