Povezane vesti
Dragana Mićalović iskreno o glumačkoj karijeri i očevom protivljenju da krene njegovim stopama
Vesti online 16.12.2021
Poznata mlada glumica Dragana Mićalović iskreno i bez zadrške sinoć je u emisiji “Goca šou” na televiziji K1 Goci Tržan i gledaocima otkrila svoje najdublje emocije, strahove i želje. Između ostalog, Dragana je Goci ispričala kako je njen otac reagovao… »
Dragana Mićalović: Plakala sam noćima, nisam htela da budem u Slobodinoj senci
Nova 16.12.2021
Glumica Dragana Mićalović priznala je da je noćima plakala zato što su ljudi govorili da je uspela u svetu glume zahvaljujući sestri Slobodi. Kako kaže, nikada nije želela da bude u njenoj senci, pa su zato izbegavale zajednička javna pojavljivanja i… »
Ispovest dragane Mićalović: Otac joj branio da se bavi glumom: "Samo mama zna koliko sam noći proplakala"
Blic 16.12.2021
Glumica Dragana Mićalović otvorila je dušu i priznala da je noćima plakala zato što su ljudi govorili da je uspela u svetu glume zahvaljujući sestri Slobodi. - Razmišljala sam često kako će se svaki moj neuspeh pripisati njima. Nisam više želela da budem… »
Vesti dana »
Vučić: Sa Fon der Lajen i Koštom o evrointegracijama i energetskoj bezbednosti Srbije
Beta pre 28 minutajoš 41 povezana
Preminula žena (79) teško povređena u udesu na Matejevačkom putu
Niške vesti pre 53 minutajoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 13 minutajoš 34 povezane
Situacija sa NIS-om i gasom: Vučić o rokovima, sekundarnim sankcijama i diverzifikaciji snabdevanja
Naslovi.ai pre 1 satjoš 30 povezanih