Повезане вести

Јоксимовић: Теме из Кластера 4 показују међуповезаност Европе – нико не може сам

Јоксимовић: Теме из Кластера 4 показују међуповезаност Европе – нико не може сам

Н1 Инфо 16.12.2021
Министарка за евроинтеграције Србије Јадранка Јоксимовић оценила је у Београду да теме из Кластера четири показују међуповезаност Европе, јер нико са тим питањима не може да се избори сам. Србија је раниије овог месеца отворила… »
Јоксимовић: Теме из кластера четири показују међуповезаност европског континента

Јоксимовић: Теме из кластера четири показују међуповезаност европског континента

Нови магазин 16.12.2021
Министарка за евроинтеграције Србије Јадранка Јоксимовић оценила је данас у Београду да теме из Кластера четири показују међуповезаност Европе јер нико са тим питањима не може да се избори сам. Србија је раниије овог месеца… »
Ј. Јоксимовић: Реформе истим темпом и током председавања Француске

Ј. Јоксимовић: Реформе истим темпом и током председавања Француске

Дневник 16.12.2021
БЕОГРАД: Србија ће наставити да несмањеним темпом спроводи реформе и током француског председавања Европском унијом, поручила је министарка за европске интеграције Јадранка Јоксимовић и истакла да је ова година била успешна за… »
Јоксимовић: Теме из кластера четири показују медјуповезаност европског континента

Јоксимовић: Теме из кластера четири показују медјуповезаност европског континента

Бета видео 16.12.2021
БЕОГРАД - Министарка за евроинтеграције Србије Јадранка Јоксимовић оценила је данас у Београду да теме из Кластера четири показују медјуповезаност Европе јер нико са тим питањима не може да се избори сам.(ћ1)… »
Шта доноси отварање Кластера 4?

Шта доноси отварање Кластера 4?

Суботица.цом 16.12.2021
Отварање Кластера 4 представља само почетак много интензивнијег разговора о томе шта Србија, као држава кандидат, треба да уради да би заштитила своју животну средину на начин на који то раде земље Европске уније, закључено… »
Шеф делегације ЕУ у Србији: Повећан фокус Уније на еколошка питања

Шеф делегације ЕУ у Србији: Повећан фокус Уније на еколошка питања

Слободна Европа 16.12.2021
Шеф делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануел Жофре (Емануеле Гиауфрет) изјавио је у четвртак, 16. децембра да ће отварање кластера 4 у преговорима о приступању ЕУ, повећати фокус Уније на еколошка питања у Србији… »
Жиофре: Кластер 4 повећаће фокус Европске уније на еколошка питања у Србији

Жиофре: Кластер 4 повећаће фокус Европске уније на еколошка питања у Србији

Курир 16.12.2021
БЕОГРАД - Шеф Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануеле Жиофре изјавио је данас у Београду да ће отварање Кластера четири у преговорима о приступању ЕУ повећати фокус Уније на еколошка питања у Србији. Отворен је… »
Жиофре: Кластер четири повећаће фокус Европске уније на еколошка питања у Србији

Жиофре: Кластер четири повећаће фокус Европске уније на еколошка питања у Србији

Бета видео 16.12.2021
БЕОГРАД - Шеф Делегације Европске уније (ЕУ) у Србији Емануеле Жиофре изјавио је данас у Београду да ће отварање Кластера четири у преговорима о приступању ЕУ повећати фокус Уније на еколошка питања у Србији.(ћ1)… »

Радио сто плус 16.12.2021
Отворен је Кластер четири – Зелена агенда и одржива повезаност, који обухвата четири поглавља – 14 Транспортна политика, 15 Енергетика, 21 Транс-европске мреже и 27 Животна средина и климатске промене. „Отварање значи да ћемо… »

Вести дана »