Повезане вести
Брнабићева: Неће бити рестрикција струје, најгоре је прошло
Политика 16.12.2021
Рестрикција струје у Србији неће бити, енергетски систем се полако подиже и најгоре је прошло, поручила је данас премијерка Ана Брнабић. Брнабићева је то рекла новинарима после пуштања у рад платформе „еКонсултације”. Нагласила… »
Брнабић: Неће бити рестрикција струје, не знам да ли је сменама завршена прича у ЕПС-у
Данас 16.12.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је данас да може да гарантује да неће бити рестрикција струје и да се електроенергетски систем полако подиже, блок по блок. Мислим да смо најгоре прошли и да је најгоре иза нас, рекла је… »
Брнабић гарантује да неће бити рестрикција: Невероватна неодговорност у ЕПС-у
Н1 Инфо 16.12.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да може да гарантује да неће бити рестрикција струје и да се електроенергетски систем полако подиже, блок по блок. Мислим да смо најгоре прошли и да је најгоре иза нас, рекла је Брнабић… »
Брнабић осула паљбу по ЕПС-у, или шта је све премијерки невероватно
Нова 16.12.2021
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да може да гарантује да неће бити рестрикција струје и да се електроенергетски систем полако подиже, блок по блок. Мислим да смо најгоре прошли и да је најгоре иза нас, рекла је Брнабић… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана