Povezane vesti
Brnabićeva: Neće biti restrikcija struje, najgore je prošlo
Politika 16.12.2021
Restrikcija struje u Srbiji neće biti, energetski sistem se polako podiže i najgore je prošlo, poručila je danas premijerka Ana Brnabić. Brnabićeva je to rekla novinarima posle puštanja u rad platforme „eKonsultacije”. Naglasila je da bi… »
Brnabić: Neće biti restrikcija struje, ne znam da li je smenama završena priča u EPS-u
Danas 16.12.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da može da garantuje da neće biti restrikcija struje i da se elektroenergetski sistem polako podiže, blok po blok. Mislim da smo najgore prošli i da je najgore iza nas, rekla je Brnabić novinarima… »
Brnabić garantuje da neće biti restrikcija: Neverovatna neodgovornost u EPS-u
N1 Info 16.12.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da može da garantuje da neće biti restrikcija struje i da se elektroenergetski sistem polako podiže, blok po blok. Mislim da smo najgore prošli i da je najgore iza nas, rekla je Brnabić novinarima posle… »
Brnabić osula paljbu po EPS-u, ili šta je sve premijerki neverovatno
Nova 16.12.2021
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je da može da garantuje da neće biti restrikcija struje i da se elektroenergetski sistem polako podiže, blok po blok. Mislim da smo najgore prošli i da je najgore iza nas, rekla je Brnabić novinarima posle… »
Vesti dana »
100 dana od pada nadstrešnice: Blokade puteva u Nišu, Novom Sadu i Beogradu
BBC News pre 39 minutajoš 60 povezanih
Francuski ministar: EU će reagovati u slučaju da SAD uvedu nove carine
Nova ekonomija pre 3 satajoš 32 povezane
Bor: Uhapšena dvojica osumnjičenih za krađu 423 kilograma bakarnih kablova
RTV pre 1 satjoš 27 povezanih
Dan posle izbora na KiM, Beograd ocenjuje: Olovka pobedila duge cevi Aljbina Kurtija
RTS pre 1 satjoš 51 povezana