Povezane vesti
Suzana Mančić odlazi u penziju: To je fenomenalna stvar VIDEO
Nova 16.12.2021
Poznato TV lice Suzana Mančić, nakon više decenija rada, odlučila je da ode u penziju, te je otkrila da li to znači da je više nećemo gledati na malim ekranima. „Imam mnogo godina radnog staža, a sad imam i godine starosti, tako da ću ja i te… »
Suzana Mančić odlazi u penziju: Voditeljka donela važnu odluku - "Karijera ima svoje uspone i padove!"
Mondo 16.12.2021
Suzana Mančić iskreno o tv karijeri i penzionisanju. Suzana Mančić iskreno o tv karijeri i penzionisanju. Suzana Mančić prepoznatljivo je tv lice koje već nekoliko decenija krasi "male ekrane". Uprkos uspešnoj karijeri i brojnim nagradama… »
Suzana Mančić donela važnu odluku! Voditeljka spremna da se penzioniše, a evo da li ćemo je i dalje gledati na televiziji
Kurir 16.12.2021
Suzana Mančić nakon karijere duge nekoliko decenija i mnogobrojnih nagrada koje je osvojila u svetu šoubiznisa donela je odluku da se penzioniše. - Imam mnogo godina radnog staža, a sad imam i godine starosti, tako da ću ja i te kako da se… »
Vesti dana »
Studenti i bivša rektorka Univerziteta traže ostavku rektora Madića
Vreme pre 12 minutajoš 12 povezanih
„Kad izvršite masakr sa 20 godina, kažu vam da ste mali i da ćete se popraviti“: Teške reči advokata posle presude Blažićima
Nova pre 1 satjoš 94 povezane
Tužilaštvo: Javnost će blagovremeno i redovno biti obaveštavana o toku istrage nesreće u Novom Sadu
RTS pre 30 minutajoš 52 povezane
BLOG UŽIVO Studenti u Novom Sadu upali u Rektorat i naterali rektora da izađe iz zaključane kancelarije: „Nikad neću podneti ostavku“
Nova pre 30 minutajoš 48 povezanih