Повезане вести
Сузана Манчић одлази у пензију: Водитељка донела важну одлуку - "Каријера има своје успоне и падове!"
Мондо 16.12.2021
Сузана Манчић искрено о тв каријери и пензионисању. Сузана Манчић искрено о тв каријери и пензионисању. Сузана Манчић препознатљиво је тв лице које већ неколико деценија краси "мале екране". Упркос успешној каријери и бројним… »
Сузана Манчић одлази у пензију: То је феноменална ствар ВИДЕО
Нова 16.12.2021
Познато ТВ лице Сузана Манчић, након више деценија рада, одлучила је да оде у пензију, те је открила да ли то значи да је више нећемо гледати на малим екранима. „Имам много година радног стажа, а сад имам и године старости, тако… »
Сузана Манчић донела важну одлуку! Водитељка спремна да се пензионише, а ево да ли ћемо је и даље гледати на телевизији
Курир 16.12.2021
Сузана Манчић након каријере дуге неколико деценија и многобројних награда које је освојила у свету шоубизниса донела је одлуку да се пензионише. - Имам много година радног стажа, а сад имам и године старости, тако да ћу ја и те… »
Вести дана »
ТСЦ бољи од Спартака, реми Радника и Младости, Чукарички славио у Нишу
РТВ пре 33 минутајош 31 повезана
Ових деветоро студената је на удару власти због Видовданског протеста: Терете их за припремање дела против уставног уређења
Глас Зајечара пре 7 сатијош 29 повезаних