Повезане вести
Убица бабе из котежа је гробар веље невоље: Давид који је баки извадио срце и очи рекао оцу да је члан Беливуковог клана!
Курир 16.12.2021
Давид је дошао као кабадахија, није се ни изуо. Био је дрчан према њој, тражио јој је новац, претпостављам за дрогу, јер се Давид хвалио са том пошасти, каже Ђорђе Дудић, отац монструма. Унук је бабу масакрирао шрафцигером и… »
Ово је младић који је шрафцигером убио своју бабу на њен рођендан у Котежу
Нова 16.12.2021
Давид Дудић ухапшен је јуче поподне након што је након краће свађе, у београдском насељу Котеж, шрафцигером убио своју бабу Десанку Дудић (70), док је свог болесног брата који је био код ње у стану, тешко повредио. Дудић је… »
"Добро је што ме је полиција ухватила иначе бих упрљао руке тим: Го*нетом" Отац младића који је шрафцигером убио бабу на…
Блиц 16.12.2021
"Добро је што ме је полиција ухватила док сам разваљивао врата, иначе бих и ја упрљјао руке са го*нетом и одговарао као за човека." Ђорђе Дудић, син убијене Десанке Дудић (70), коју је јуче у стану на Котежу мучки искасапио… »
Монструм је морао да ти извади срце: Мама, очи су ти ископане, искасапљено ти је тело! Син се опростио од брутално убијене…
Курир 16.12.2021
Дорђе Дудић, син брутално убијене жене Десанке Дудић (70), за чији злочин је осумњичен њеног син Давид Д. (24), иначе жртвин унук, на друштвеној мрежи Фејзбук опростио се од ње потресним речима. Подсетимо, Давид Д. дошао је… »
Ово је жена коју је убио унук у котежу због 100 евра: Пресудио баби на њен рођендан! (фото)
Курир 16.12.2021
Ово је убијена Десанка Дудић (70) коју је јуче у изнајмљеном стану брутално убио унук Давид Дудић (24) у београдском насељу Котеж. Како Курир сазнаје несрећна жена убијена је на свој рођендан. - Чули смо вриску и јауке несрећне… »
Вести дана »

Како да пријавите проблеме са грејањем: Грејна сезона почела, ево коме да се јавите ако су вам хладни радијатори
Мондо пре 10 минутајош 28 повезаних

Временска прогноза за Србију 15. и 16. октобар 2025: хладно јутро, сунчано са променом у четвртак
Наслови.аи пре 21 минутајош 31 повезана