Povezane vesti
(Video) "bila sam 9 i po sati u komi, bolelo je": Stoja o liposukciji u Turskoj i cifri od 100.000 evra: "Tu je negde"
Blic 16.12.2021
Pevačica Stojanka Novaković Stoja, osim što je predstavila novu frizuru, progovorila je i o liposukciji kojoj se nedavno podvrgla u Turskoj. - Uradila sam to jer sam htela sam da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam 9 i po sati… »
Stoja srpska Kris Džener! Pevačica pukla 100.000 €, bila 9 i po sati u veštačkoj komi: Ovo sam uradila da bih bila dobra…
Kurir 16.12.2021
Pevačica Stojanka Novaković Stoja iznenadila je sve novim izgledom, za koji se pobrinuo turski estetski hirurg, koga je letos posetila na klinici u Istanbulu. - Ja sam uvek nova, ovo sam sve uradila da bih bila riba. Ići ću ponovo da radim nešto kad… »
Provela 9 i po sati u veštačkoj komi! Srpska pevačica na plastičnoj operaciji - "Tri dana sam bila nepokretna"
Mondo 16.12.2021
Stoja priznala da je išla "pod nož" u jednoj klinici u Turskoj. Stoja priznala da je išla "pod nož" u jednoj klinici u Turskoj Pevačica Stojanka Novaković Stoja drastično je promenila svoj izgled, a sada je progovorila o estetskim zahvatima kojima… »
Vesti dana »
BLOG Studenti ćutali 29 minuta širom Srbije, stigla podrška od 63. padobranske: Roditelji đaka Jovine gimnazije traže hitnu smenu direktora
Nova pre 1 satjoš 34 povezane
Pašalić o objavljivanju podataka iz pasoša: Poverenik je adresa, a ne ja
Danas pre 3 satajoš 18 povezanih